Отзыв о работодателе «ТОВ "ВЕТЕКО"» Добавлен: 12.12.17 12:23
Сайт: veteco.com.ua
Телефоны: 044 242-24-32
Адрес: Украина, г. Винница
Должность: Региональный менеджер по продажам
Дата начала работы: 2017 г.
Дата увольнения: 2017 г.
Працював у цій компанії з величезним задоволенням. Хтось скаже що регіональний менеджер, це робота не в офісі і тому легка, та регіональний менеджер це постійний телефонний звязок з керівництвом і доволі часті наради з в офісі, тому я знаю що таке робота з ним. На своїх керівників жалітись не можу, вони вимагаючі, і я це розумію, бо від наших продажів залежить рейтинг компанії. Колектив цікавий, збиралися разом поза межами роботи рідко, напевно тому, що бачилися ми не так часто, але в основному задоволений. основне тут зарплата, виплачують вчасно, і платять все що ти заробив, не шукають різних методів як зменшити а навпаки, і це мотивує. Певні життєві оставини заставили мене переїхати, та якщо буде потрібно нового менеджера більш на заході країни піду із задоволенням знову.
нічого сказати не можу