Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 25.06.18 23:39

Основна назва: ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Адреса: Україна, м. Тернопіль, Тернопіль
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Перегляди: 305
Усього відгуків: 122
Опис діяльності:
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Автор(-ка): Мар‘яна (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Лютий 2017 г.
Дата звільнення: Серпень 2017 г.

Позитивні сторони компанії

Прочитавши всі попередні відгуки а особливо коментарі щодо Тетяни Миколаївни , я не змогла промовчати і не висловити свою думку на рахунок даної фірми і особливо її керівника . Хоча мені також довелось покинути дану фірму , я ніколи не забуду цей досвід в своєму житті і зокрема цю надзвичайно Сильну жінку і це дійсно так ! Ви собі просто на хвилину уявіть як жінка може стільки всього добитись , утримувати такий ( зовсім ) не жіночий бізнес , надати роботу і дохід величезній кількості людей , створивши робочі місця. Так я згідна , в неї не простий характер але в ньому і вся сила , подивіться в якій країні ми живемо...тут нереально чогось добитися і ті хто тут пише ввесь цей брєд , і показують що більше нема чим зайнятись . Я пропрацювала більше пів року, всяке різне було і приємне і не дуже. Але іменно Тетяну Миколаївну я любила дуже. І іменно за її прямоту , я також чула різні речі в свій адрес , але цим я ще сильніше виробила свою стресостійкість , що доречі зараз дуже важливо є практично в кожній роботі. Но я старалась , визнавала свої помилки , доказувала собі і проявляла бажання працювати ... і все ж таки попри те, що мене звільняли а причина така собі була , із за якогось як на мене мого принципа....при звільненні я не почула від Тетяни Миколаївни в мій адрес якихось обідних слів а навпаки вона сказала - що жаль що так сталось , що я розумна і т д , але так склалось і сталось . І повірте для мене це велике почути було що ти не якась там тупорила курка, дура і так дальше а саме що висновок в неї про мене був іншим ! Я поважаю таких людей які дійсно в житті чогось добились і зрозуміло щоб це все втримати ви собі уявіть скільки потрібно нервів , а приходило до неї багато різних людей і вона також втомилася , тому зразу і задає всі конкретні питання які ї ї цікавлять і в цьому я особисто не бачу нічого поганого , і я проходила таку співбесіду і поставилась з розумінням, тому поставте всі себе на її місце і задумайтесь , всі б такими були , бо ніхто б не хотів тримати на роботі тупих людей, які прийшли суто відсидітися . Це її гроші і я повністю за неї і бажаю тільки здоров’я , наснаги, терпіння, і процвітання!!!!

Негативні сторони компанії

Між працівниками практично немає взаєморозуміння і допомоги один одному , зазвичай буває багато підстав, кожен себе вигороджує і хоче бути лідером в першу чергу в очах керівника...

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5