Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 07.07.18 12:11

Основна назва: ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Адреса: Україна, м. Тернопіль
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Перегляди: 400
Усього відгуків: 122
Опис діяльності:
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Автор(-ка): Анонім (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2018 г.

Позитивні сторони компанії

Скільки людей - стільки думок. Кому там подобається - працюйте з задоволенням. Або ж ідіть геть не руйнуючи фірму з середини. Дана фірма має великі перспективи в розвитку, але її тормозить не лише колектив, а й керівництво. Даний сайт створений для того, щоб люди,які шукають роботу ознайомились із реальністю, яка існує на фірмі, а не для того, щоб на когось зводити наклеп. Моя порада, йдіть на співбесіду, після неї можете зрозуміти, що все буде так само, як і підчас її проведення.

Негативні сторони компанії

Прочитавши попередній відгук дивуюсь мисленню людей, Мар*яно, Вас звільнили, і Ви радієте, що Вас не обізвали, а сказали, що Ви розумна? Так, звісно, для Т.М. це диво, когось не обізвати, адже навіть її рідні потрапляють під цей словесний потік нецензурщини та вульгарності. Єдине АЛЕ! Керівник не єдина жінка у таких сферах діяльності, існують фірми набагато більші за "Арсен", але чомусь ніхто не дозволяє собі такої фамільярності з працівниками та претендентами на роботу. Невже хтось дає комусь право вважати, що одні люди є кращі за інших? Я не збираюсь цим постом образити когось із ревних захисників фірми "АРСЕН", тому прошу просто з розумінням прочитати та прийняти написане. Перш за все існує корпоративна культура, і тут немає значення чоловік Ви чи жінка. Є бізнес, у якому кожен працівник займає певне місце та виконує певну роботу. Якщо керівника щось не влаштовує в його роботі він намагається або пояснити, або звільняє людину, все, він не має права переходити на особистості. Покинувши дану організацію, людина з часом відчуває моральне полегшення та розуміє скільки часу вона втратила на чужі інтриги та сварки. Якщо Ви шукаєте роботу із розвитком, стабільною оплатою та оптимальним графіком роботи то це місце не для Вас. Мій досвід був багаторічний, окрім нервів нічого не приніс. Знання були набуті самостійно, але і це не цінувалось, а навпаки пригнічувалось.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5