Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «киев-продукт» Добавлен: 11.11.18 13:12

Основна назва: киев-продукт
Інші назви: ООО"Киев-продукт",ФОБ Луньева
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт:
Телефони: 066-486-62-65,098-430-72-89
Адреса: Україна, м. Київ, Просп. Голосеевский 6
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,40/5,0

Перегляди: 301
Усього відгуків: 15
Опис діяльності:
Производство и продажа паста арахисовая
Автор(-ка): Олег (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: 2013 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Вот это Киев продукт:
Про компанію
Компанія «Київ продукт» лідер з виробництва арахісових та горіхових паст в Україні. Ми входимо у п’ятірку виробників високоякісних снеків. Жувальний мармелад та солодощі, що ми поставляємо, унікальні, адже містять вітаміни А,С,Е та виготовлені на основі натуральних соків. Наша компанія – успішна, і завжди на крок попереду.

Арахісові пасти ТМ Good Energy
У колекції ТМ Good Energy Ви знайдете широкий асортимент органічних арахісових та горіхових паст, кожна з яких є справжньою інновацією в Україні. Паста виготовляється на єдиній в Україні німецькій лінії за технологією, впровадженою американським технологом. Бездоганна якість та користь продукту радують українців вже 5 років.

Смажений арахіс ТМ Good Energy
Скуштуйте смачний та цікавий снек. Особливістю смаженого арахісу ТМ Good Energy є найвища якість сировини і обсмаження. Для обсмажування застосовується аргентинський арахіс сорту ранер, крупного калібру 38/42. Сучасна металізована упаковка зберігає всі аромати та корисні властивості. Смачного.

Жувальний мармелад ТМ Jelly Juice
Зустрічайте веселі новинки виробництва Іспанія. Створений з високоякісної сировини та натурального соку, мармелад не тільки смачний, а й корисний. Шість видів фасованої продукції та 10 видів вагової не залишать байдужими нікого. ТМ Jelly Juice покликана зробити Ваше життя солодшим.

Кулькові льодяники ТМ Argo
Cкуштуйте нові вишукані цукерки з незвичними смаками. Виготовлені в Євросоюзі з дотриманням кращих традицій кулькових льодяників, не залишать байдужим нікого. Особливістю ТМ Argo є наявність в складі цукерок вітамінів А, С, Е, а також - унікальні смаки та цікаві подарунки для наймолодших в середині. Незабаром чекайте ще більше цікавих новинок.

Рибні снеки ТМ Царська рибка
Тільки Premium сировина всередині – риба класу А. Сучасна упаковка зберігає не тільки корисні властивості риби, а й на відміну від вагових рибних снеків – гарантує її безпеку для споживача. Широкий асортимент найулюбленіших видів рибних снеків прийдеться до смаку найвибагливішим гурманам. Приємного апетиту.
Шоколадно – горіхова паста ТМ Family Choc
Family Choc – це ніжний і смачний десерт для всієї сім’ї. Шоколадно – горіхова паста містить лісові горіхи, що роблять її не тільки смачною, а й корисною для людей, зайнятих розумовою діяльністю чи навчанням. У даному продукті збережені всі кращі властивості всіх його складових.

Негативні сторони компанії

их нет

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5