Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Тетафарм» Добавлен: 15.11.18 21:21

Основное название: Тетафарм
Другие названия: Лохнес
Сфера деятельности: Торговля: Лекарства, гигиена, защита, медицинское оборудование
Телефоны: 068 540 87 23
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Червоноград
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 3,23/5,0

Просмотры: 495
Всего отзывов: 31
Описание деятельности:
ТОВ Тетафарм ексклюзивний імпортер TM CORETESTS, TM SPORTEX, TM MEDRULL, TM AYSET, TM AVANTI і дистриб’ютор широкого асортименту високоякісних виробів медичного призначення.
Автор: Роман (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: РМ
Дата начала работы: 2011 г.

Положительные стороны компании

Працюю в компанії 7 років. Починав з супервайзера, зараз регіональний менеджер. Про себе : всіх хто не має жодного бажання працювати та розвиватися в команду не беру, а якщо навіть і помилково взяв то звільняю на протязі перших місяців роботи. Зате кожен учасник моєї спрацьованої роками команди має і належні умови праці і вище середнього рівня на ринку праці зарплату. Про компанію : зміни в компанії за останні 2 - 3 роки колосальні . Це старт циклу тренінгів для ТП та СВ, кардинальне збільшення переліку продукції власного імпорту, відкриття мін 3 нових філіалів (один з яких під моїм керівництвом) , зміна в структурі компанії, яка обернулася кар'єрним ростом багатьом працівникам. Думати про звільнення з даної компанії не маю жодного бажання, оскільки сам беру безпосередню участь в її розвитку. При цьому саме головне - співзасновники компанії беруть до уваги всі обгрунтовані пропозиції , які можуть привести до нових результатів.

Отрицательные стороны компании

Для дуже активних "пахарів", які надто сильно вистраждали час перебування в компанії : при бажанні працювати і надалі в компанії та існуючих поточних проблемах в роботі - обговорюйте все з безпосереднім керівником. При нульових результатах діалогу і явній своїй правоті - звертайтеся до керівника регіону, або навіть у центральний офіс у Львові. Але, шановні, якщо у Вас нема жодного бажання працювати на результат та залишатися в даній компанії то варто визнати цей факт і задуматися про інше місце праці не затрачаючи свій час.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 5/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 5/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 5/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 5/5