Отзыв о работодателе «ТОВ Балакком» Добавлен: 22.01.19 19:58
Другие названия: ТОВ Виртекс
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Адрес: Украина, г. Черновцы
Дата начала работы: 2018 г.
Доброго вечора чому наїжаєте на Анжелу Василівну і Тараса Семеновича можливо вони не вкурсі що робиться на фірмі я також працюю на Балакомі я меленька людина мене не помічає Анжела Василівна і Тарас Семенович я думаю що залежить від майстрів поведінка персоналу у мене професія оператора ну не скажу з якого цеху наш цех почті забули але скажу мені подобається працювати.
Є вмене недоліки до роботи у мене двоє діток і на треттю знімають аліменти 1/6 з зарплати получається трішки більше мінімальної питання як прожити на таку зарплату тим більше хочиться працювати а майстер шукає таку дурну роботу буває навіть у день 80 110грн. в день ладно проїхали я працюю уже 4роки і шукаю другу роботу і знаю якщо звільнюся на моє місце буде важко знайти не кожен захоче працювати де воняє хімією і літом жарко до 37 градусів. Але уже не можу майстер комить каждий день хорошою роботою а получається га..о до чого я веду стоїть трішки знати робочих в леце особливо які працюють уже певний час якщо всі робочі які працюють довгий час уволяться то ностане настоящий Бардаком. Тарас Семенович і Анжела Василівна я вас поважаю і вибачте що я сказав свою думку.