Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Vova Horeca» Добавлен: 06.06.19 18:44

Основна назва: Vova Horeca
Інші назви: supervova
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт:
Телефони: +38 (044) 500-94-24 +38 (067) 327-13-40
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Столичне шосе,1
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,54/5,0

Перегляди: 2819
Усього відгуків: 27
Опис діяльності:
Компания "VOVA" HoReCa (ХоРеКа) - дистрибутор продукции глубокой заморозки в сегменте Хорека №1. Supervova – компания по доставке продуктов на дом. Компания сотрудничает с одной из лучших компаний Киева, по доставке продукции глубокой заморозки VOVA | horeca. Компания VOVA | horeca является прямым поставщиком продукции высокого качества от производителей.
Автор(-ка): Зоряна Прокопенко (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Категорійний менеджер по закупках
Дата співбесіди: Травень 2019 г.

Позитивні сторони компанії

Немає.
Спочатку дають надію,а потім вводять в обман людей,не виконуючи обіцянки.
Залишився неприємний осадок(((

Негативні сторони компанії

Добратися дуже не зручно. Від м.Видубичі їхати 15-20 хв маршруткою і ще близько 700 м пішки іти.
Власник фірми абсолютно розпитує про все,що не стосується обов`язків і роботи,аргументуючи це тим,що добре розбирається в людях.Задає такі питання,як наприклад: ви жадібні, ким ви себе бачите через 3 роки,якщо у вас буде більше,ніж достатньо коштів і т.п.Також на співбесіді присутній комерційний директор,який по суті просто сидить слухає,не задаючи при цьому питань по роботі ніяких,підписує договора.Співбесіда тривала близько 1,5 год, після чого комерційний сказав,з вами зв’яжуться,я в свою чергу сказала,задавайте конкретні питання по функціоналу,який я виконувала,адже ніхто його чітко не уточнював.
Після тривалої розмови,сказали що зі мною зв’яжуться і буде ще одна зустріч з виконавчим директор.І поки я буду чекати дзвінка,щоб порівняла сайти їхній і Метро,зрозуміла нюанси в роботі Horeca.
Все-таки зі мною зв’язалися близько через неділю і сказали,що фірма конкретно не знає в якому напрямку рухатися і поки призупиняє пошуки працівника на дану вакансію. Висновок можу зробити один: не знають самі чого хочуть і вводять людей в обман.Залишили після себе неприємний осадок((((