Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ARCE contact center» Добавлен: 22.06.19 22:33

Основна назва: ARCE contact center
Інші назви: ARCE, АРСИ, АРСІ
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт:
Телефони: Мирослава 0685120299 та Юля 0633962829
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Львів, Федьковича 58а
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,63/5,0

Перегляди: 939
Усього відгуків: 43
Опис діяльності:
ARCE contact center — це міжнародна компанія, працює на ринку з 2007 року. Ми надаємо високотехнологічні послуги підприємствам роздрібної торгівлі, операторам зв’язку, банківським і страховим компаніям, дипломатичним представництвам, маркетинговим агентствам, інтернет магазинам в Україні , Америці та Європі. Більше 400 співробітників компанії щорічно обслуговують наших клієнтів, та показують високий рівень свого професіоналізму . За останні роки наша компанія стала переможцем в номінаціях: «Кращий аутсорсинговий партнер», «Кращий керівник Контакт Центру», «Кращий супервізор», «Кращий тренер»,... »
Автор(-ка): Сергій Андрушко (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Оператор телекомунікаційних послуг
Дата початку роботи: Квітень 2018 г.
Стартова зарплата: $310
Поточна зарплата: $385
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Почитав і не розумію, де ці люди знайшли стільки негативу в цій компанії.

Я зараз працевлаштований в даній компанії як оператор кол. центру (Посольство США). За весь час ЖОДНОГО разу не пожалкував, що влаштувався в цю компанію, оскільки, те про що мені повідомляли на співбесіді відповідало реаліям. Так, можливо в офісі не все було як в 5 зіркових готелях, проте я маю робоче місце, працюючий комп і гарнітури (як тільки якась технічна неполадка, наші супервізори зі швидкістю світла летять до технарів і вирішують проблеми, при чому не припиняють свої нагадування, що треба вирішити проблему до тих пір, поки вона не буде вирішена).

Адмін персонал - тут коротко: це люди, яких потрібно ставити в приклад. Жодного разу до мене не було зверхнього ставлення, незважаючи на те, що я звичайний оператор. ЗАВЖДИ підходили до моїх потреб з розумінням.

Колектив - дуже дружелюбний. В мене не було жодного разу, коли хтось показував навіть мінімальне незадоволення, коли я просив і прошу про допомогу.

Зарплата: те про що повідомляли на рекрутингу, те і маю. Скільки попрацював - стільки і заробив. В мене було один раз непорозуміння по нарахуванні зарплати. Отож звернувся з проханням перевірити інформацію, прийшов керівник проекту, 20 хвилин очікував, доки я закінчу розмову з заявником і пояснив мені ситуацію. Доречі це не єдина ситуація, коли мене вражав підхід керівництва до непорозумінь, які виникали у операторів.

В компанії також є можливість кар'єрного росту. Постійно є оголошення про пошук нових адмінів на різноманітні посади. Чесно кажучи, фірма надає можливість просуватись вперед, тут все вже від людей залежить.

В мене великий досвід роботи в різних сферах діяльності, я пропрацював у багатьох роботодавців і не лише в Україні, але чомусь в цій компанії мені здається, що я знайшов те чого хотів.

Негативні сторони компанії

Обновити техніку було б не погано, проте мені і тут здається, що фірма докладе руки до оновлення, оскільки нещодавно було переобладнання меблів на новенькі.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5