Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Tiens group» Добавлен: 29.07.19 08:30

Основна назва: Tiens group
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Телефони: 0992121206
Адреса: Україна, м. Київ, Білоруська 22
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,74/5,0

Перегляди: 1345
Усього відгуків: 977
Автор(-ка): Оля Буназів (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Менеджер
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2019 г.
Стартова зарплата: $160
Фінальна зарплата: $400
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Розумію, що по статистиці людина повірить 1-2 негативним відгукам, чим 10 хорошим. Але народ, послухайте, особисто я шукала просто тимчасовий додатковий дохід, бо було ще навчання. Спочатку нічого не зрозуміла, почала розбиратися, тоді навіть немогла подумати, що для мене це відкриє двері "в світ". Завдяки ці компанії за 1,5 років побувала в Угорщині - Будапешті, Італії - Венеції, нещодавно повернулася з Китаю, їздила за рахунок компанії. Для себе, я знайшла тут все: друзів, дохід, кар'єру, подорожі, відпочинок, здоров'я, саморозвиток. Ніхто нікого не примушує нічого купувати.
Я працюю в даній компанії майже 2 роки, із мінусів поки те, що на дорогу до філіалу в день мені йде 2 години, але це не проблема. Менеджери які тиняються по офісу без роботи, і роблять вигляд, що працюють, відповідно отримують такий же дохід, нічого не робити і хотіти за це гроші - смішно. Стосовно коментів, дуже багато написано грубого і без лексики, нормальна людина на це не поведеться. Є різні офіси і різні моделі роботи. Це не традиційний бізнес. Тут потрібна інвестиція часу та сил. Важливим є відповідальність та чесність.
Я розумію, що не всім підходить працювати в Tiens, хтось мусить бути: перукарем, офіціантом, візажистом або просто бути у вічному пошуку, но це ж не дає права збивати з дороги інших. Я до прикладу, вдячна собі, що не читала на початку негативні відгуки, бо не мала б того, що маю зараз. Розберіться самі, і нікому не вірте. Український менталітет людини в більшості випадків просто не дозволяє, щоб в когось, щось получилось. Фільтруйте інформацію!

Негативні сторони компанії

Потрібні час та терпіння

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5