Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «United Work» Добавлен: 22.10.19 19:53

Основна назва: United Work
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Адреса: Україна, м. Київ, Проспект Героїв сталінграда 20
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,84/5,0

Перегляди: 1355
Усього відгуків: 248
Опис діяльності:
пирамида сетевая
Автор(-ка): Тетяна (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Помічник керівника
Дата співбесіди: Вересень 2019 г.

Позитивні сторони компанії

Була смішна співбесіда

Негативні сторони компанії

Декілька разів ця компанія United work телефонувала та запрошувала на співбесіди. Інколи вони навіть не можуть назвати назву компанії. Загалом, чітко не можуть озвучити обов'язки. Зараз знаходяться на Героїв Сталінграда 20. Коли вони дзвонили, а це було більше 6 раз, я відмовляла і говорила, що мене не буде. Але одно разу, через певні проблеми я затупила і згодилась приїхати на співбесіду. Я невідразу змогла знайти офіс так, як орієнтиром була табличка "бізнес-центр". За даною адресою знаходиться новобудова, де 1 поверх займає клініка та дрібні магазинчики. Ніяким бізнес центром там і не пахло. По дорозі зустріла ще 2 чоловіків, які йшли на ту ж саму вакансію тільки до інших ейчарів. Шукали ми цей бізнес центр разом. Я вже розуміла на 100%, що це провальна робота). Після того, як знайшли цю конторку нам всім роздали анкети для заповнення. Така дуже детальна анкета) і їм без різниці, що ти там напишеш. Я її нормально не заповнила. В процесі чекання на зустріч з ейчаром мені позвонили на рахунок роботи і я сказала, що перетелефоную. Сам ейчар справив дуже неприємне враження) хоч сам був і в костюмі, проте це не людина, яка взагалі звикла їх носити) таке відчуття, що він був грузчиком і раптово потрапив на пост ейчара і був запакований в костюм. Співбесіда проходила в кімнаті середнього розміру, де було зібрано куча ейчарів та людей. Стояв страшний гул і нормально співрозмовника чути не було. Загалом, ейчар просто говорив зазубрені фрази дуже швидко, не вдавався в конкретику та ухилявся від заданих питань. Анкету він не читав взагалі, мої відповіді він також не слухав. Можна розказувати хоч про інопланетянина, хоч про Будду, це все не впливатиме на рішення. В кінці розмови Ви такі класні і так їм підходите, прям на 100%. І про рішення дізнаєтесь в той же день, як потрапили на співбесіду. Вони беруть всіх, після мене привели пенсіонерку, яка майже сама не ходила; людей, які працювали сантехніками; студентів і т.д.
Вийшовши на вулицю, я перетелефонувала
дівчині, яка дзвонила мені на рахунок роботи. Вона була також із United work) Із розмови з нею, я зрозуміла, що стандартним другим етапом для всіх є стажування на якому мабуть буде багато смішних моментів) але свій час я на нього витрачати не збиралась. Коли мені подзвонили о 21:00 і повідомили про успішне проходження співбесіди, від стажування я відмовилась.
Я майже ніколи не залишаю відгуків, але сьогодні мені знов зателефонували з цієї фірми. І при розмові з ейчаром в нас виник деякий конфлікт,а саме, коли він дізнався, що я в них була і не прийшла на стажування. З його слів я вже давно могла працювати, а не сидіти без роботи. Так от, я як і більшість людей шукаю нормальну роботу і сподіваюсь її знайти. Всім успіху!