Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Фармакси» Добавлен: 07.02.20 12:02

Основное название: Фармакси
Сайт:
Адрес: Украина, г. Киев, Охтырский 3
Рейтинг компании:

Клинисследования
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2019 г.
Дата увольнения: 2020 г.
Полезность отзыва: 1 - 1 = 0

Все що мене здивувало в компанії це:
1. Дуже приємний колектив, навіть уявити собі важко що таке трапляється, але мабудь кандидати проходять жорстке сортування при отриманні пропозиції на працю
2. Керівництво йде назустріч працівникам в багатьох випадках, на зараз навіть і не пригадаю чи були випадки коли прохання бути відсутнім декілька годин, або день не було погоджено
3. Інформаційні презентації від директорів копанії, на теми які цікавлять працівників(зарплатня, перспективи та інші)
4. Подобається вільний обідній час, ніхто не буде стояти та показувати що обідня перерва закінчилась, годину в день можно розділити як буде зручніше, 5 разів по 10 хвилин, або 2 по 30... Кожен обирає для себе сам)
5. Також конструктивна критика сприймається добре навіть якщо вона стосується керівництва, будь яке питання буде вирішено та прийняте максимально компромісне рішення
6. Відпустка: В рік це - 14 календарних днів підряд, а залишок 10 можна брати як зручніше, навіть якщо це буде 2 дні посеред тижня, а потім ще один коли потрібно і т.д.(потрібно лише погодити дати з керівництвом)

Також багато інших деталей, але то вже мабудь занадто))

1. В компанії поки що немає абонементів для занять в спортзалах, хоча це ще не розповсюджена практика для невеликих компаній.
2. На час роботи в компанії не сподобалися сусіди по поверху, не вітаються при зустрічі))) але це інша компанія, не дуже стосується фармаксі

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 4/5