Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Фармакси» Добавлен: 07.02.20 12:02

Основна назва: Фармакси
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Охтырский 3
Рейтинг компанії:

Клинисследования
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2019 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0

Все що мене здивувало в компанії це:
1. Дуже приємний колектив, навіть уявити собі важко що таке трапляється, але мабудь кандидати проходять жорстке сортування при отриманні пропозиції на працю
2. Керівництво йде назустріч працівникам в багатьох випадках, на зараз навіть і не пригадаю чи були випадки коли прохання бути відсутнім декілька годин, або день не було погоджено
3. Інформаційні презентації від директорів копанії, на теми які цікавлять працівників(зарплатня, перспективи та інші)
4. Подобається вільний обідній час, ніхто не буде стояти та показувати що обідня перерва закінчилась, годину в день можно розділити як буде зручніше, 5 разів по 10 хвилин, або 2 по 30... Кожен обирає для себе сам)
5. Також конструктивна критика сприймається добре навіть якщо вона стосується керівництва, будь яке питання буде вирішено та прийняте максимально компромісне рішення
6. Відпустка: В рік це - 14 календарних днів підряд, а залишок 10 можна брати як зручніше, навіть якщо це буде 2 дні посеред тижня, а потім ще один коли потрібно і т.д.(потрібно лише погодити дати з керівництвом)

Також багато інших деталей, але то вже мабудь занадто))

1. В компанії поки що немає абонементів для занять в спортзалах, хоча це ще не розповсюджена практика для невеликих компаній.
2. На час роботи в компанії не сподобалися сусіди по поверху, не вітаються при зустрічі))) але це інша компанія, не дуже стосується фармаксі

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5