Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Лекс Статус» Добавлен: 10.03.20 10:07

Основна назва: Лекс Статус
Інші назви: ЛексСтатус, LexStatus, Lex Status
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,51/5,0

Перегляди: 340
Усього відгуків: 31
Автор(-ка): HR департамент (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.
Відгуки, залишені через один і той же вихід в інтернет, мають однаковий колір цієї іконки.

Позитивні сторони компанії

Доброго дня.

Стаття 34 Конституції України говорить, що кожному гарантується право на свободу думки та слова, на вільне вираження своїх поглядів та переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати та розповсюджувати інформацію усно, письмово чи іншим способом — за своїм вибором.
Разом з тим, відповідно до статті 68 Конституції України кожен зобов’язаний неухильно додержуватися Конституції та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань відповідає обов’язок не поширювати про особу неправдиву інформацію та таку, що ганьбить її гідність, честь чи ділову репутацію.
У зв’язку з цим, статтею 32 Конституції України передбачено судовий захист права спростовувати неправдиву інформацію про себе і членів своєї сім’ї. Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди.
18 липня 2019 року було звільнено працівника у зв'язку з порушеннями внутрішніх правил компанії, після чого під різними іменами з'явилися негативні відгуки з цієї електронної адреси: [email protected].
Звертаємо увагу, що стаття 297 Цивільного кодексу України закріплює право фізичної особи на повагу гідності та честі. Стаття 299 Цивільного кодексу України закріплює особисте немайнове право фізичної особи на недоторканність ділової репутації. Дане право полягає у можливості у випадку порушення недоторканності вимагати застосування способів захисту даного права. Основним способом захисту при цьому законодавець визначає судовий, але не виключно.
Звертаємо увагу на те, що з цієї електронної адреси [email protected] було здійснено:
а) поширення інформації, тобто доведення її до відома хоча б одній особі у будь-який спосіб;
б) поширена інформація стосується певної фізичної чи юридичної особи;
в) поширення неправдивої інформації, тобто такої, яка не відповідає дійсності;
г) поширення інформації, що порушує особисті немайнові права, тобто або завдає шкоди відповідним особистим немайновим благам, або перешкоджає особі повно і своєчасно здійснювати своє особисте немайнове право.
Даний лист є офіційною претензією про заборону збирання, зберігання, використання та розповсюдження недостовірної інформації відносно торгової марки LexStatus, про компанію LexStatus, співробітників компанії LexStatus, наклеп на її співробітників та керівників, заплямування (негативна інформація) ділової репутації компанії шляхом розповсюдження недостовірної інформації на сторінках http://www.vnutri.org/lexstatus/, https://neorabote.net/feedback/list/company/112597 та інших.
Даний лист є забороною на розповсюдження інформації, яка порушує особисті немайнові права юридичних осіб, які використовують торгову марку «LexStatus» та фізичних осіб, які мають відношення до LexStatus, в порядку ст.ст. 277, 278 Цивільного кодексу України.
Ми вимушені надіслати Вам лист-претензію, що буде розпочато судовий розгляд про захист честі, гідності та ділової репутації, відшкодування моральної та матеріальної шкоди відносно особи, яка зареєструвала дану електронну адресу, в разі неспростування вами недостовірної інформації про LexStatus, посадових осіб LexStatus, користувачів торгової марки LexStatus та співробітників компанії LexStatus на всіх ресурсах мережі інтернет у строк до 15 березня 2020 року до 15:00 за Київським часом.

Для зв'язку з НR-відділом: 067-552-71-71.
LexStatus.

Негативні сторони компанії

*****

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5