Отзыв о работодателе «People Tomorrow» Добавлен: 12.06.20 17:53
Сайт: peopletomorroweu.com
Адрес: Украина, г. Винница, Вінниця
Дата начала работы: 2019 г.
Дата увольнения: 2020 г.
Добрий день! хочу поділитися своїм досвідом співпраці з компанією Піпл Туморов. Їздила від них пів року назад на шоколадну фабрику в Німеччину. Робота була на конвеєрі, нескладна фізично особливо, але монотонна ... З незвички спочатку втомлювалася, боліли руки і ноги. Потім втягнулася, працювали понаднормово за додаткову плату. Бо графік по якому я звикла працювати в Україні - це небо і земля.Тут хоч розумієш за що працюєш.Працювала 6 днів на тиждень.Бригадиром в нас була російськомовна жінка.Так що мовних проблем не було.П Проживання було в затишному чистому хостелі, з усіма умовами необхідними для життя.Крім мене в кімнаті жило ще 3 дівчини.Хостел знаходився поряд з фабрикою,так що витрачатися на дорогу не було потреби.Приємно було також те,що при фабриці працювала їдальня,в якій ціни були мнеші,ніж у місті.Платили теж добре і вчасто.Так що я задоволена-і світ побачила,і грошей заробила.Всім раджу мати справу з цією компанією.
нема