Отзыв о работодателе «People Tomorrow» Добавлен: 01.07.20 13:00
Сайт: peopletomorroweu.com
Адрес: Украина, г. Ивано-Франковск, Бремен
Дата начала работы: 2020 г.
Дата увольнения: 2020 г.
Працював у Німеччині.Роботу мені знайшли хорошу. Робоча зміна була 12 годин. Займалися збіркою.Я слюсар по спеціальності тому мене поставили на збірку. Були норми виконання в які потрібно вкладатися.працювали в дві зміни. Спочатку було з 18 до 6 через ниділю з 6 до 18 потім в понеділок зміни міняются. добиралися на роботу на транспорті. Проживали в трьохповерховому будинку в кімнатах по чотирі чрловіка.Є все необхідне для проживання холодтльник,плита,навіть посуд.Його потім треба здавати.Є ванна з душем.Платили вчасно.Зарплатнею я задоволений.Вистачило і за оформлення гроші повернути,і Німеччину подивитися,і додому гроші привезти.Коротше усім задоволений.Всім раджу.
Звичайноє але дуже мало