Відгук про роботодавця «Tommy University» Добавлен: 30.07.20 18:23
Інші назви: Tommy
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: tommyuniver.com
Адреса: Україна, м. Чернівці
Дата початку роботи: Грудень 2020 г.
Мене звати Каріна Гродецька, я працюю куратором у Відділі щастя Tommy University 🙌🏼
Але у грудні 2019 року, коли я лише почала працювати в T.U., то хоч Відділу щастя ще не було, а щастя вже було 👌🏼
Чому? Зараз дізнаєтеся😉
У мене великий досвід в СММ-сфері (працювала контент-менеджеркою і копірайтеркою, за 2 роки працювала з понад 15-ма проектами), тож для мене ця сфера далеко не нова, але один телефонний дзвінок кардинально змінив моє життя. Робота куратора і спілкування зі студентами стали безпрецедентно чимось новим і незвіданим. Так розпочалася нова сторінка моєї історії.
Вже за кілька днів я відчула те, чого не відчувала ніколи раніше, - щастя від того, що ти можеш ділитися своїми знаннями і досвідом зі студентами.
Під час роботи в команді я винесла один дуже важливий для себе урок: «Не треба боятися помилятися, ти знаєш більше, ніж здається». Тож чим більше спроб і помилок ти робиш, тим вища ймовірність позитивного результату. Тепер намагаюся доносити це до наших студентів🙏🏼
Тішуся, що працюю в Tommy University, адже це - місце легендарних людей. Ще в грудні у нас було 25 студентів, а сьогодні вже понад дві тисячі😱
Не передати словами відчуття, коли отримуєш фідбек від студентів, бачиш їхнє зростання, а кращі стають навіть твоїми колегами. Це більше, ніж круто 🤩
Я не знаю, що таке офісна рутина, несправедливе начальство та сірі будні. Tommy University - це про постійне вдосконалення, прогресивну команду, найкращих студентів і роботу 24/7, яка приносить задоволення🧡
Нет)