Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Tommy University» Добавлен: 13.08.20 16:50

Основна назва: Tommy University
Інші назви: Tommy
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Чернівці
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,76/5,0

Перегляди: 655
Усього відгуків: 5
Опис діяльності:
Tommy University - онлайн-университет. Учит профессиям из сферы маркетинга, программирования, управления и дизайна. Основан в 2019 году.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Грудень 2019 г.
Дата звільнення: Березень 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Я - Катя, працювала у Tommy University копірайтером, менеджила сторінку в Instagram з грудня 2019 по, здається, березень 2020.

Микола запропонував мені співпрацю, і спочатку я дещо сумнівалася, чи варто взагалі починати, бо у SMM я була задіяна 2 роки до того і багато чого забулося. Проте, я вирішила ризикнути.

Спочатку було трохи важко, тому що я звикла просто писати тексти. Тут довелося спілкуватися з людьми, давати їм технічні завдання, пояснювати, як я хочу бачити той чи інший таск. Створення сторіз - взагалі окрема тема. Здається, що то так легко і просто, а насправді зробити щось вартісне досить важко. З часом у мене почало все краще виходити і тут є велика заслуга Колі.

Головні навички, які я отримала під час роботи в Tommy University - я не боюсь казати людям своє бачення вирішення проблеми, я краще вкладаюся у дедлайни і шукаю неочевидні виходи із ситуацій.

Зараз працюю в IT компанії копірайтером. Тут більша концентрація на наповненні сайту статтями. Проте, навіть IT компанія хоче просування в соціальних мережах, тому досвід у Tommy University мені допоміг.

У загальному, я найбільше спілкувалася з Колею, тому більшість інсайтів, які отримала - від нього. Після закінчення співпраці він цікавиться, як у мене справи. Це не стосується роботи і може це дрібниця, але це показує його ставлення до своєї команди, навіть якщо ти вже не є її частиною.

Ще пригадую співпрацю з Каріною - дуже приємна дівчина, і вона була доступна от завжди! Вона була куратором студентів, і вона завжди була на зв'язку.

Це був справді важливий досвід, тому після роботи у Tommy University мені було легше ввійти в курс справ на моїй теперішній роботі.

Негативні сторони компанії

Було важко звикнути до роботи віддалено.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5