Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «КАН девелопмент» Добавлен: 14.08.20 22:19

Основна назва: КАН девелопмент
Інші назви: КАН строй
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт:
Телефони: (044) 247-57-48
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,23/5,0

Перегляди: 527
Усього відгуків: 18
Опис діяльності:
Жилые комплексы эконом-, бизнес- и премиум-класса, офисные центры, торгово-развлекательные комплексы и др.
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: Серпень 2020 г.

Позитивні сторони компанії

Нет

Негативні сторони компанії

Моя оцінка стосується виключно роботи hr-відділу, по будівництву нічого не знаю ( а тепер і знати не хочу).
Запрошення на співбесіду мені надіслали смс-кою, що з самого початку виглядало дивним і не серйозним (зазвичай hr телефонують), в смс час та адреса, контактна особа - Ірина, я відразу відправила відповідь, що мені все підходить і я приїду.
Приїхала. Офіс у величезному бізнес-центрі і, звісно, треба дзвонити і чекати, що тебе "заберуть". Телефоную на телефон з смс-повідомлення (до часу, зазначеному в смс, залишалось 3 хвилини), трубку беруть і кажуть, що я зарано приїхала і коли вона (ця славнозвісна Ірина) спуститься, вона мене набере. На три хвилини раніше - це рано?.. Ну ок, почекаю... Через 15 хвилин я вже втомилась стояти, ще через 5 хвилин мене почало нудити від сонця (я до нього вразлива), а ще через 5 хвилин я відчула зневоднення... Загалом я простояла 32 хвилини під бізнес-центром, а мені так ніхто і не зателефонував. Після чого я написала Ірині, що їду додому.
Знаєте, таку неповагу і непрофесійність я зустрічаю вперше. Впевнена, за будь-яких умов (хтось забув, проспав, запізнився тощо) можна було вирішити це питання інакше - зустріти людину, комфортно її розмістити і попросити зачекати, переназначити зустріч тощо. А не маринувати її на жарі в місці, де жодного кіоска з водою, жодної лавки присісти і ще відповідати їй, що вона зарано приїхала. Як ви розумієте, жодних вибачень я не отримала. Впевнена, компанія знайде собі іншого спеціаліста і дуже швидко, але хочеться зауважити, на майбутнє, що так знущатися і кидати людей - негідно не тільки для спеціаліста відомої фірми, негідно для людини. Hr відділ - це обличчя будь-якої компанії, у KAN Development, схоже, замість обличчя - дупа.