Отзыв о работодателе «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 19.08.20 15:09
Другие названия: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Телефоны: (0362)62-20-10,
Адрес: Украина, г. Ровно
Вакансия: Фахівець з обліку
Дата собеседования: Август 2020 г.
Полезность отзыва: 5 - 5 = 0
Нічогісінько.
Подзвонила не адекватна жінка +380986958012 з цього номеру.
Не представилася, добре що назву компанії сказала.
Так от почала хамити та переходити на особисті образи, ставила запитання які не мають відношення до роботи чи компетенцій. Наприклад: " На що ви готові піти заради роботи?" Я сказала, що не зовсім розумію, що саме вона має на увазі, та що така розмова мені не подобається. На те мені відповіли " Іди далі грайся в своїй пісочниці" а так сказати бо я за освітою педагог, після чого кинули слухавку.
Такі неадекватній людині не можна працювати з іншими людьми.
Якщо цей відгук прочитає хтось із працівників, напишіть будь ласка, номер керівника підприємства, не можу залишити без уваги таке хамство
+380986958012
Сьогодні сама у цьому переконалася. ПАНІ, яка зателефонувала у відповідь на моє резюме це просто "НЕАДЕКВАТ". Сама ж працювала диспетчером, знаю, що таке робота з людьми. Тому у відповідь на моє запитання про умови роботи, отримавши першу хамовиту фразу свідомо не звернула уваги...та коли розмова перейшла просто в таку ж манеру спілкування від цієї "аля-працівниці" кол центру терпінню прийшов кінець.
Чесно, просто жах.
Єдине, що лишилось мені не зрозумілим:
чому з потенційними працівниками зв'язуються абсолютно не володіючі будь якою інформацією про дану вакансію, умови роботи і т.д. ось такі "фахівці"?..🤔
Питання мої абсолютно не розуміє,на них не відповідає,почала докопуватися до мого прізвища,а потім сказала шоб якщо не подобається робота то хай батьки мені гроші дають.