Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 08.09.20 17:09

Основное название: ПП ТПК Арсен
Другие названия: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера деятельности: Производство/поставка: Стройматериалы, стекло, бетон и смеси
Телефоны: (0362)62-20-10,
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Ровно
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Просмотры: 520
Всего отзывов: 122
Описание деятельности:
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Автор: Аноним (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: Сентябрь 2020 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Всего комментариев: 1

Положительные стороны компании

Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!

Отрицательные стороны компании

Доброго дня, шановна!
Хочу сказати Велике Дякую, за нашу з Вами розмову. Я багато чого зрозуміла після неї, а саме: що я, між іншим, теж людина з вищою освітою і не аби якою! І повірте я знаю собі ціну. Закінчивши найкращий ВУЗ України у мене вистачило терпіння дослухати Вас, шановна, до кінця, аж поки хтось не кинув трубку. Хоча бажання покласти слухавку виникло ще при першій нашій розмові в липні! Говорячи такі нісенітниці Ви хочете знайти достойну людину? З такими успіхами Вам світить або алкоголік або людина несповна розуму, яка зможе це все слухати постійно. Навіщо мені говорити, що чоловіки всі тільки висять на жіночій шиї? ( Це при першій нашій розмові), говорити ще з кимось окрім мене, пропонувати каву людям біля Вас! Також Ви, дзвонячи до мене вдруге, не поцікавились, чи я вже підняла слухавку, а далі собі говорили зі співробітниками. Навіщо мені знати, що Ви "мати-одиночка в тяжкому машинобудуванні"? Це все говорить про Ваш "високий професіоналізм"! Я розумію, що у Вас складна робота, але не потрібно виливати свої негативні емоції на чужу людину, якій зовсім не цікаво слухати Ваші особисті проблеми та життєві негаразди. Можу сказати, вони є у всіх, але не всі ними діляться! Прочитавши відгуки від людей в інтернеті про Вас, чисто по-жіночому - порада:- сходіть у відпустку. Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!