Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПП ТПК Арсен» Добавлен: 08.09.20 17:09

Основна назва: ПП ТПК Арсен
Інші назви: Аріс, Аріс-Агро, Колос-Агро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Телефони: (0362)62-20-10,
Адреса: Україна, м. Ровно
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,70/5,0

Перегляди: 517
Усього відгуків: 122
Опис діяльності:
Компанія займається виробництвом деяких запчастин та пінопласту. Торгівля запчастинами до с/г техніки, будматеріалами, меблями і т.д.
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: Вересень 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!

Негативні сторони компанії

Доброго дня, шановна!
Хочу сказати Велике Дякую, за нашу з Вами розмову. Я багато чого зрозуміла після неї, а саме: що я, між іншим, теж людина з вищою освітою і не аби якою! І повірте я знаю собі ціну. Закінчивши найкращий ВУЗ України у мене вистачило терпіння дослухати Вас, шановна, до кінця, аж поки хтось не кинув трубку. Хоча бажання покласти слухавку виникло ще при першій нашій розмові в липні! Говорячи такі нісенітниці Ви хочете знайти достойну людину? З такими успіхами Вам світить або алкоголік або людина несповна розуму, яка зможе це все слухати постійно. Навіщо мені говорити, що чоловіки всі тільки висять на жіночій шиї? ( Це при першій нашій розмові), говорити ще з кимось окрім мене, пропонувати каву людям біля Вас! Також Ви, дзвонячи до мене вдруге, не поцікавились, чи я вже підняла слухавку, а далі собі говорили зі співробітниками. Навіщо мені знати, що Ви "мати-одиночка в тяжкому машинобудуванні"? Це все говорить про Ваш "високий професіоналізм"! Я розумію, що у Вас складна робота, але не потрібно виливати свої негативні емоції на чужу людину, якій зовсім не цікаво слухати Ваші особисті проблеми та життєві негаразди. Можу сказати, вони є у всіх, але не всі ними діляться! Прочитавши відгуки від людей в інтернеті про Вас, чисто по-жіночому - порада:- сходіть у відпустку. Тому дякую за розмову, вона мені дуже допомогла усвідомити, що я себе на смітнику не знайшла, і роботи з таким кадровиком мені і за гроші не потрібно, а ще, я більше не дозволю так зі мною розмовляти! До побачення!