Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Европейская консалтинговая компания» Добавлен: 13.10.20 18:21

Основна назва: Европейская консалтинговая компания
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Телефони: +380504959601,+380504959602
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,20/5,0

Перегляди: 673
Усього відгуків: 420
Автор(-ка): Аноним (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Дата співбесіди: 2020 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

+++

Негативні сторони компанії

ТОВ "ЄВРОПЕЙСЬКА КОНСАЛТИНГОВА ГРУПА І.СІ.ДЖІ" (https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/42007684/). Уставний 1000,00грн. 90% одесит, 10% громадянин Молдови. Офіс в Києві на Паньківській, 5. Після зібраної в відкритих джерелах інформації й власного досвіду особливого бажання йти на співбесіду не було. Пропонували продавати навчання й консалтинг у сфері економіки. Офіс в центрі, обставлений в стилі постіндустріального республіканського гламуру з камінами, абажурами, меблями з темним деревом й темно-зеленою «шкірою», на полах килими. На стінах величезні дерев'яні рамки, а в них шпалери з грошима в зелених тонах. Й це по всьому офісу. Картин не бачив. На цьому фоні тельчик з блунбергом якось вже по жлобському. Тільки я не зрозумів що на фоні чого, тельчик на фоні офісу чи навпаки. Зустрічає вас мила мультизадачна адміністратор-рекрутер-ейчар-офісменеджер…. Знайомить з «майбутнім босом», який щойно з вишу. Перед співбесідою маєте в цьому пафосі трішечки поваритись, щоб відчути бажання стати успішним бізнесменом. Персонал весь в похоронному стилі: чорні костюми, білі сорочки, чорні краватки. Можливо, люди в чорному, й все стерли про прибульців %))). Вам пафосно запропонують розказати про себе, лише для проформи, їм ця інформація не потрібна. Якби дозволяв би стіл, то інтерв’юер поклав би мешти в стилі дикого заходу, але змушений був мучитись напівлежачі на кріслі. Ви сидітимете не зручно на звичайному стільці. НЛП й понти наше всьо. Якщо мали справу з Тяньші (Тіенс), то дуже загально алгоритм схожий, добре хоч без анкети ))). Далі починається сама «розводка». Судження оціночне, висновок на основі отриманої від них інформації, схожих схем, власного досвіду й цивілізованого етикету в бізнесі, де прийнято за слова відповідати мінімум репутацією. Наживка - робота мрія. Робота з дому, ставка 1 шт.баксів, через 6 місяців +%, торг в вільний час на грошах фонду, НЕ НА СВОЇ. Відповідальність – депозит при зменшенні -20% дає право вас звільнити. Тут «пінокіо» має потекти. АЛЕ… ПЕРЕВТІЛЕННЯ! Хрещена феї перетворюється в алчного ліпрікона: містичний фонд, для якого готують кадрів бере не всіх. Потрібно піднавчитися. Вуаля! "Престиж": навчання мінімум 1500грн., якщо фонд вас «візьме», 8000грн. якщо не «здасте іспити». Після фрази, що вони ще мають подумати й ввечері перетелефонують, я знову згадав олдскульних тяньшістів, яких я на перших словах телефоном розкушую вже.
Висновки. По якості навчання не скажу — не вважаю за потрібне так його отримувати. Схему юридично назвати шахрайською теж не можна. Ви самі себе розводите. Як для столиці й масової буратінізації, то в порівнянні з іншими геть й нічого. Не підкопаєшся особливо.
Якщо ви маєте навички читати довгі тексти й працюєте у сфері трейдингу, то подивіться серіал Мільярди. Не ради сюжету, а зверніть увагу на тренди в одязі, стилі роботи, офісі. Амери через фільми вводять майбутнє в реальність.
Акулою на трейдингу можна стати, але це надзвичайно тяжко й складно. Потрібні непересічні навички аналізу, вміти швидко приймати рішення, не жлобитись вчасно фіксувати збитки, знати психологію натовпу й бути безжальним до інших гравців. ДУМАЙ ТЕ!