Европейская консалтинговая компания
Телефони: +380504959601,+380504959602
Регіони роботи: Київ, Алушта, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Вознесенськ, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ілїчівск, Ірпінь, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Конотоп, Краматорськ, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Ровно, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Чернігів, Ялта
Телефони: +380504959601,+380504959602
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЕвропейская консалтинговая компания
Аналіз відгуків про компанію «Европейская консалтинговая компания»
У відгуках співробітників про досвід роботи в компанії переважають негативні оцінки. Декілька авторів повідомляють про затримки або невиплату заробітної плати, а також висловлюють серйозні сумніви щодо чесності бізнес-практик компанії. Один співробітник прямо стверджує, що йому не виплатили зарплату, інший зазначає про затримки та загальну недоброчесність у відносинах із клієнтами. Водночас є окремий відгук, де автор згадує про швидкий розрахунок, але цей досвід є поодиноким і не змінює загальної негативної картини. Серед кандидатів на роботу також часто згадуються негативні враження від процесу найму: обіцянки не відповідають реальності, присутні вимоги оплатити навчання, а після цього роботу не пропонують. Декілька кандидатів описують процес як «розвод» або шахрайство, звертають увагу на непрозорість умов та неетичну поведінку менеджерів під час співбесіди. Позитивні згадки або нейтральні враження зустрічаються рідко та не є стійкою тенденцією.
Основні проблеми
- Затримки або невиплата заробітної плати
- Сумнівна чесність бізнес-практик
Як проходить найм і співбесіди
- Вимога оплатити навчання без гарантії працевлаштування
- Невідповідність обіцянок умовам на практиці
- Неетична або груба поведінка менеджерів під час співбесіди
Відгуки про компанію «Европейская консалтинговая компа» Усього: 72
Усі Київ Алушта Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Вознесенськ Дніпро Запоріжжя Івано-Франківск Ілїчівск Ірпінь Кам’янец-Подільськ Кіровоград Конотоп Краматорськ Кривий Ріг Лисичанськ Луцьк Львів Маріуполь Мелітополь Миколаїв Одеса Полтава Ровно Суми Тернопіль Ужгород Умань Харків Херсон Чернігів Ялта
22.06.21 16:58
+++
Очень жаль что впечатление о компании испортил не проф пригодный менеджер. Хотелось бы верить что метод налаживания контакта с человеком при котором работник позволяет себе кричать на человека «вы что меня не...»
23.04.21 15:53
Виктория Якимчук
Подсказывают, помогают. Внимание к клиентам высочайшее. Чувствую что эта сфера мне подойдет учитывая отношения педагогов!
Неудобное время для обучения
15.04.21 16:14
Панас Василенко
м. Львів
Знайомство з компанією в мене вийшло спонтанно. Побачивши рекламу у фейсбуці заповнив анкету на навчання, і за короткий термін за неї забув) Проте через деякийкий час мені передзвонили з відділу супроводу працівників і запропонували пройти навчання. Його я власне і пройшов й надалі не шкодував. Тепер окрім моєї стабільної роботи, я маю додатковий дохід завдяки ЄКГ!
Довги процес навчання
11.11.20 16:34
Остап Петрів
м. Львів
Враження двоякі! З одного боку все доолі логічно і правдиво виглядає (стосовно подальшого працевлаштування) але інтуїція підказує що не все так однозначно!
Вцілому все гаразд, єдине щось підказує мені що підводні камені все одно будуть.
13.10.20 18:21
+++
ТОВ "ЄВРОПЕЙСЬКА КОНСАЛТИНГОВА ГРУПА І.СІ.ДЖІ" (https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/42007684/). Уставний 1000,00грн. 90% одесит, 10% громадянин Молдови. Офіс в Києві на Паньківській, 5. Після зібраної в відкритих джерелах інформації й власного досвіду особливого бажання йти на співбесіду не було. Пропонували продавати навчання й консалтинг у сфері економіки. Офіс в центрі, обставлений в стилі...»
01.12.19 23:24
Михаил
м. Одеса
Был на облучении в одесском офисе. Сам материал преподаваемый в компании, хороший, да и результаты, которые принесло обучение отличные.
А вот один менеджер, не буду указывать пальцем, мне не очень понравился. Порой складывалось впечатление что мне ее учить приходилось.
19.11.19 10:47
Аноним
я прошол обучение не здал эгзамен но мне всетаки дали счет в управление так как я показал хороший результат на демо счете.
пришол то серкетаря небыло.
19.11.19 06:55
Вадим
ЛОХОТРОН!!!
пришел устраиваться на работу в эту шарагу, заставили пройти обучение за немалые деньги. после обучения так и не взяли, сказали что не подхожу им. в общем кинули меня. Европейская консалтинговая группа это сброд мошенников и аферистов. не рекомендую эту кухню, не стоит идти даже на собеседование к ним, все равно кинут.
17.11.19 16:43
Alex
Шикарный офис, центр города
Имею опыт взаимодействия с ребятами из киевского офиса на паньковской. Одним словом — мошенники. Но сделано все красиво — роскошный офис, приятный в общении персонал. Поверхностно разбираются в трейдинге и корчат из себя профи. Кстати, весьма правдоподобно. Человеку, не имеющему опыта в трейдинге, может показаться, что некто Иван и его помощник Евгений действительно успешно торгуют на финансовых рынках, но это...»
06.11.19 08:58
Дрыщ
убедительно рассказывали
Пришёл учиться финансовой грамотности, а мне 4 лекции рассказывали как похудеть и наладить ритм жизни. Вот зачем мне это, я и так уже просвечиваюсь.