Відгук про роботодавця «Рекламный холдинг Мегаполис» Добавлен: 14.12.20 15:55
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: megapolisplus.com.ua
Телефони: +38 (057) 751-94-61
Адреса: Україна, м. Харків
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2020 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Офіс в центрі міста
Підтримую коментар вище.
Дуже прикро, що компанія могла б розвиватися ще, краще.
Застарілі кадри фірми, псують репутацію і відлякують професіоналів, наприклад " курки " з відділу HR , які нажаль є професійно вигорівшими у цей сучасний і швидкозмінюваний час , думають застарілими стереотипами, відпрацьовуєть старі схеми для підбору персоналу, при цьому ,якщо, Ви їм не сподобались, вся співбесіда проходить зверхньо, як до особистості.
Тож, дуже шкода, що вже застарілі знання і міцна " хватка старичків за своє місце", буде призводити компанію до краху та вигоранню.
Хотілося, щоби ці коментарі побачив власник фірми, і зрозумів , яка на даний момент складова його підлеглих.
А,компанії, бажаю тільки успіхів і справжніх професіоналів!
Курки, геть з офісу !:))
Мене зовуть Вероніка Фасатурова і я директор із персоналу Холдингу.
Нам дуже важлива думка наших кандидатів, тому буду вдячна, якщо Ви не просто залишите свої коментарі тут, а і поділитесь детальною інформацією щодо тих моментів у роботі HR служби, які Вам так не сподобались. Напишіть мені, будь ласка, на мейл [email protected], або зателефонуйте за номером, який вказано на нашому офіційному сайті www.megapolis.com.ua.
Дякую!