Отзыв о работодателе «Secur » Добавлен: 24.12.20 19:41
Основное название: Secur
Другие названия: Secur Ltd, Секур
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: www.secur.ua
Автор: Був на співбесіді (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Вакансия: Керівна посада
Дата собеседования: 2020 г.
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1
Другие названия: Secur Ltd, Секур
Сфера деятельности: Услуги: Охрана
Сайт: www.secur.ua
Оптовая и розничная торговля охранно-пожарным оборудованием и системами видеонаблюдения
Вакансия: Керівна посада
Дата собеседования: 2020 г.
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1
Не побачив
По перше морочили голову з приходом на співбесіду. Все не могли ніяк узгодити дату - це перша співбесіда з HRD.
Потім друга співбесіда з СЕО та іншим керівником - загальні питання, повтор того що було на співбесіді з HRD, нічого конкретного
В висновку обіцянки по зворотному зв'язку і тишина
Не витрачайте час! Задоволений, що не влаштувався, я тільки можу собі уявити яка робота, якщо так компанія веде себе на етапах співбесіди
нам шкода, що був отриманий такий досвід, ми будемо покращувати свої процеси.
Нажаль для відбору кандидатів на керівні посади вимагається не мало часу, а також потрібен час на погодження графіків усіх учасників відбору, потрбен час на етапи відбору, обговорення компетенцій та мотивацій кожного кандидата, тому просимо вибачення, що це не відповідало Вашим очікуванням. Дякуємо за звоторній зв'язок , тепер розуміємо, що могло скластися враження затягування, "тиші" після спілкування, проте це точно не є на меті.
Ми дійсно хочемо знайти людину для співпраці на довго, тому щиро вдячні, що звернули увагу на компанію та знайшли час на участь у відборі.
Бажаємо Вам обрати свою компанію.
З повагою, HRD
Залишайтеся Клієнтами SECUR