Відгук про роботодавця «УБЕРЁМ» Добавлен: 10.01.21 21:03
Основна назва: УБЕРЁМ
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Автор(-ка): Олена Чайка псевдонім (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: клінер
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Фінальна зарплата: $150
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Сервис по уборке квартир в Киеве и области.
Посада: клінер
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Фінальна зарплата: $150
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
нема, суцільна рекламна брехня
Компанія заробляє на рабській праці людей. Фізично важка низькооплачувана робота для жінок. Кожен день набирають нових працівників. Офіційного працевлаштування нема. Соціального страхування, стажу нема. Ні за які гроші б з ними не зв'язувалась. Користуються ситуативно важким становищем людей. Беруть всіх. Гноблять і платять копійки. Власниця Марина Власенко розсікає по міжнародних курортах.
Нам дуже прикро, що у вас склалася така думка про нас. Прагнемо зовсім до іншого.
На рахунок зарплатні клінерам, то у Києві це 600-800грн в день.
При наполегливій праці можна заробляти досить непогано) Також, при бажанні, у нас є офіційне працевлаштування.
На рахунок підбору клінерів на роботу, то ми досить відповідально підходимо до цього питання, так як це ті люди, що знаходяться у домівках наших клієнтів кожного дня. Саме тому ми перевіряємо кожного кандидата через службу безпеки. А після цього проводимо тренінги та навчання.