Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «justkids» Добавлен: 12.02.21 15:13

Основна назва: justkids
Інші назви: курсы английского языка для детей justkids
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт:
Телефони: +380 (44) 334 41 82, +380 (68) 988 88 58
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,68/5,0

Перегляди: 2659
Усього відгуків: 72
Опис діяльності:
онлайн курсы английского языка для детей
Автор(-ка): Марія (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Клиент менеджер
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.

Позитивні сторони компанії

Для робітників та тих хто "навчається" там - немає.
Для тих хто заробляє на чужому недбанні - мабуть є

Негативні сторони компанії

Закортіло мені спробувати віддалену роботу, бо здавалось що це ідеальний варіант зараз, та і сучасне життя дозволяе обійтись вже без офісу. Але ці ж самі умови дають багато привілегій для шахраїв.
Так як я вже не студентка і є декілька років роботи у комерційних організаціях шукала саме роботу з кліентами. Знайшла на work.ua вакансію менеджер підтримки клієнтів від justschool як потім зрозуміла вониж були justkids та це ще не все - вони ж і були KidsEng. Це вже я нагуглила потім. Якщо б я знала, що вони за 3 роки існування три рази змінювали назву я б навіть і не спілкувалась з ними.(саме так вони позиціанують свою роботу з січня 2019 (KidsEng)

Шахрай №1 Аліна Гурова: онлайн співбесіду проводила вона. На перший погляд все стандартно, питання-відповіді з обох сторін, але коли я спитала її про офіційне оформлення вона різко змінилась в обличчі і відповіла, що ніякого офіційного оформлення немає, вираз обличчя був такий ніби - "блін, яке офіційне оформлення ви тут не надовго". Не знаю, що мене здивувало більше, така відповідь, чи її кривляння обличчям. Хоча, що може буте простіше, всі документи можна передати через перевізника і спокійно працювати. Йдемо далі. Все що розповідає ця особа - це або напівправда, або це зовсім не відповідає дійсності. Потім керівник каже вам зовсім іншу їнфу с приводу роботи або умов.
Шахрай № 2 Валерій Іванов - КЕРІВНИК ;)))) підтримки кліентів. Боже як цей молодий хлопець може бути керівником, керувати йому якщо тільки дітлахами у дитячому садочку. Хоча саме таке враження потім і складається, що це якийсь притулок, у який потрапляють молоді люди під прикриттям роботи. І це стосуеться не тільки менеджерів, а й викладачів, якщо їх можна так назвати. Може там і є гарні спеціалісти, викладачі які вибирають працювати за невеликі грощі вдома, а не в школі, бо так само мало платять. Але в загалом це сором. Не рекомендую.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5