Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Rental.ua» Добавлен: 02.03.21 21:04

Основное название: Rental.ua
Другие названия: ТОВ "Рентал"
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Сайт:
Адрес: Украина, г. Киев, Гагаріна, -5
Рейтинг компании:

Прокат автомобилей по всей Украине
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Менеджер
Дата начала работы: 2018 г.
Дата увольнения: 2021 г.
Стартовая зарплата: $350
Финальная зарплата: $250

Крім колективу з яким працював, жодних позитивних сторін. Офіс класний просторий з хорошим ремонтом. А умови роботи нижче плінтусу.

Компанія обіцяє одне:зп від 15000 грн.. в результаті, щоб заробити навіть 14000грн. потрібно працювати без вихідних. Платять 500грн/день мінус штрафи придумані, щоб менше платити. Вимагають дрес-код, при чому сам повинен все придбати за свої кошти. Ніхто з керівництва не цінить твою роботу: їм головне заплатити чим менше зп. Відпустка, лікарняні і взагалі хоч якийсь соц. пакет відсутні - все за свій рахунок, працевлаштування також відсутнє - все чорна зп. За 2 роки моєї роботи вони навіть не спромоглись попередити мене про звільнення: просто без пояснень вкоротили мої робочі дні, щоб я отримала не більше 6000грн. зп за місяць. Крім того, шеф під...ас, щоб я собі не знайшла роботу передзвонив всім іншим прокатним компаніям і облив грязю з ніг до голови. Ось така подяка керівництва ренталу за 2 роки вірної роботи. Керівництво га.но і жлоби, за 2 роки роботи підняли зп з 450грн/день до 500грн/день, графік з 9:00 до 19:00, тобто 10 годин без обіду. За запізнення штраф 300грн, однак якщо затрималась з клієнтом після 19:00 ніхто доплачувати не буде. Умови передбачені тільки на користь фірми, для працівника жодних умов. Керівництво в ніщо не ставить працівників, не цінує, не поважає, рахує за нижчий клас. Перспектив жодних. Тож, якщо не хочете відчути на собі «повагу» керівництва ренталу та свтнське відношення до себе, категорично не пропоную вам влаштовуватись в цю компанію на роботу: умови адські, а зп копійки: на нормальних компаніях такі кошти прибиральниці отримують.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 4/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы