Відгук про роботодавця «УБЕРЁМ» Добавлен: 22.03.21 18:00
Основна назва: УБЕРЁМ
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Автор(-ка): Ульяна Тимошенко (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Інші назви: Уберем, Уберём Киев
Сайт: uberem.com.ua
Телефони: 073 405 64 96
Сервис по уборке квартир в Киеве и области.
Дата початку роботи: 2020 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
ЗП фіксована плюс премії за обсяг. Усім необхідним постачають, робочим одягом теж, з логотипом компанії. Мені приємно працювати тут.
поки не бачу
Для нас це найголовніше.
Також для комментаторів хочемо більш детально описати умови отримання бонусів, а також випадки, коли клінер може їх не отримати:
На рахунок бонусів, у нас діє бонусна система. Проте, через те, що ми прагнемо надавати сервіс дійсно гарної якості, у нас є умови, коли клінер може не отримати бонуси.
Оплата за проїзд також входить у бонусну програму. Якщо у клінера немає запізнень більше години, немає більше одного негативного відгуку, відмовлень від замовлення та не виходів, тоді бонусна програма діє. У іншому випадку бонуси за проїзд анулюються.
Умови, коли клінер отримує бонуси:
За кожні 3 позитивні відгуки (з коментарем від клієнта) ви отримуєте нагороду — +500 грн;
За кожні 30 успішно виконаних замовленнь ви отримуєте +1000 грн бонусу;
Якщо ви запрошуєте подругу до нас на роботу і вона успішно виконує 10 замовлень — ви отримаєте +2000 грн бонусу.