Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Ломбард Перший» Добавлен: 10.06.21 22:34

Основна назва: Ломбард Перший
Адреса: Україна, м. Володимир-Волинський, Ковельськая 44
Рейтинг компанії:

Ломбард
Автор(-ка): Юлия Медецкая (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Кредитний експерт
Дата початку роботи: Червень 2021 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1

Іду на роботу з задоволенням!!!!! Побачила оголошення і загорілась)))) Пройшла співбесіду по телефону, заповнила анкету. Мене запросили на навчання в м.Рівне. Начитавшись багато негативу дуже переймалась, але марно))))) Прийняли як рідних!!!! Квартира за рахунок фірми, навчання оплачується в першу заробітну платню. Старший кредитний експерт Лєна- це просто людина від Бога!!! Та і взагалі всі дівчата там дуже приємні!!!! Все росказують, розжоввують, відповідають спокійно на мільйон питань. Я так з ними здружилась, що хотілось їх забрати з собою. Вчити потрібно багато, але навчання реально в кайф❤️ Працювати тільки почала, переживань багато, але по телефону тебе постійно підтримують наставники, все підсказують і заспокоюють. Я думаю, що це саме та робота, на яку я і далі буду бігти з задоволенням🙏🏻 . Ніякого тиску, ніяких принижень не було. Якщо цікава така професія, варто спробувати🤝. А якщо бачите, що не кайфуєте ще на процесі навчання, їдьте додому і не морочте дівчатам голову, бо вони вкладають у стажерів усю душу🥰🥰🥰🥰

На разі нема!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії