Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Ломбард Перший» Добавлен: 10.06.21 22:34

Основное название: Ломбард Перший
Адрес: Украина, г. Владимир-Волынский, Ковельськая 44
Рейтинг компании:

Ломбард
Автор: Юлия Медецкая (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Должность: Кредитний експерт
Дата начала работы: Июнь 2021 г.
Полезность отзыва: 0 - 1 = -1

Іду на роботу з задоволенням!!!!! Побачила оголошення і загорілась)))) Пройшла співбесіду по телефону, заповнила анкету. Мене запросили на навчання в м.Рівне. Начитавшись багато негативу дуже переймалась, але марно))))) Прийняли як рідних!!!! Квартира за рахунок фірми, навчання оплачується в першу заробітну платню. Старший кредитний експерт Лєна- це просто людина від Бога!!! Та і взагалі всі дівчата там дуже приємні!!!! Все росказують, розжоввують, відповідають спокійно на мільйон питань. Я так з ними здружилась, що хотілось їх забрати з собою. Вчити потрібно багато, але навчання реально в кайф❤️ Працювати тільки почала, переживань багато, але по телефону тебе постійно підтримують наставники, все підсказують і заспокоюють. Я думаю, що це саме та робота, на яку я і далі буду бігти з задоволенням🙏🏻 . Ніякого тиску, ніяких принижень не було. Якщо цікава така професія, варто спробувати🤝. А якщо бачите, що не кайфуєте ще на процесі навчання, їдьте додому і не морочте дівчатам голову, бо вони вкладають у стажерів усю душу🥰🥰🥰🥰

На разі нема!

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 5/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании