Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ПП ТІЗ-КАРБОГАЗ. » Добавлен: 25.08.21 11:34

Основна назва: ПП ТІЗ-КАРБОГАЗ.
Інші назви: ТЗОВ НАТАН-ТРАНС .
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Хімія, ПММ
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,47/5,0

Перегляди: 905
Усього відгуків: 6
Опис діяльності:
Продаж хімії,транспортні перевезення
Автор(-ка): Соломія (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Хімік-лаборант
Дата початку роботи: Жовтень 2020 г.

Позитивні сторони компанії

Всім привіт!
Мене звати Соломія і я хочу поділитися своїми враженнями і досвідом роботи в компанії ПП «ТІЗ-Карбогаз» на посаді хіміка-лаборанта.
Отож, невеликий пролог. Чому обрала я саме ПП «ТІЗ-Карбогаз»? Все просто … На співбесіді повідомили, що підприємство готується до аудиту VDA, акредитації лабораторії, а також сертифікації ISO 9001. Оскільки, невідоме і нове мене завжди манило, від жовтня місяця минулого року я розпочинаю свій шлях у цій компанії.
Ми впевненими і швидкими кроками рухаємось до VDA …
Технологічний регламент, регламент лабораторних досліджень, повністю нова система контролю якості сировини та готового продукту, сучасна система нумерації партій, контроль пломб і тари з метою унеможливлення браку продукції та відстеження від моменту поставки сировини, виготовлення готової продукції та постачання до кінцевого споживача, – це те, до чого ми прагнули і реалізували на підприємстві.
Що ж до лабораторії, на перший погляд все здавалось набагато легшим. Ми придбали необхідні реактиви, умеблювали лабораторію (саме так, я її застала з «голими» стінами). Підключення, калібрування та повірка обладнання, відтворювання методик фізико-хімічних досліджень, внесення чогось нового – це невелика частинка того, через що ми пройшли.
Рада, що наші старання були винагороджені – ми успішно пройшли сертифікацію та отримали такий важливий для нас сертифікат VDA (до речі, результати фізико-хімічного аналізу з нашої лабораторії та німецької співпали до другого знаку після коми).
Звичайно, все це було б неможливим без самовідданої роботи керівництва. Саме вони повірили у мої сили – студентки, що тільки завершила навчання в університеті, а не вже кваліфікованого фахівця. Та дали можливість професійно рости та розвиватися. Також тут я зустріла багато нових людей, відданих справі. Завдяки їм я пройшла усі труднощі з підтримкою і гумором.
Тому, якщо хочете бути частинкою цієї сім’ї – вчіться та розвивайтеся, робіть лише те, що дарує відчуття щастя, азарту та захоплення і одного разу це все приведе Вас до очікуваної мети. Будьте дружні, приємні, щасливі по житті, допомагайте оточуючим, несіть в собі класні і цікаві ідеї.
Ваше майбутнє повністю у ваших руках і саме від вас залежить де, ким і з ким ви будете завтра.
Надіюсь, моя історія була Вам цікавою.
Всім успіхів!
З повагою, хімік-лаборант ПП «ТІЗ-Карбогаз», Соломія.

Негативні сторони компанії

Відсутні.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5