Відгук про роботодавця «Join.To.IT» Добавлен: 31.08.21 15:25

Інші назви: Join.To.IT / Хомич О.С., ФОП
Сайт:
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, 7 перевулок Охтирський

JointToIt — web development company Мы — это прогресивное агентство по разработке и созданию веб ресурсов, приложений, программного обеспечения и других направлений сферы IT. Наша компания была создана в 2012 году и с тех пор реализованы уже десятки проектов информационных технологий. Наша команда молодая и энергичная. Мы стремимся к успеху и добиваемся поставленных целей для удовлетворения потребностей клиентов компании. JoinToIt работает исключительно на внешних рынках. Наши партнеры есть в странах ЕС, США, Канады, Индии, Австралии и во многих других. Это дает возможность быть стабильно... »
Автор(-ка): Ира Нечай (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Грудень 2020 г.
Однакова IP адреса! Можливо, цей автор вже залишав відгуки про цю компанію.

Особисто для мене одними із найголовніших плюсів компанії Join.To.IT - це постійна можливість збагачувати свої знання, розвиватись, отримувати нові скіли, навички та те що компанія визнає твою цінність. Чим більший ти робиш внесок, тим більше ти отримуєш. Також не менш важливо, те що керівництво об'єктивно оцінює твою роботу, незалежно від віку, статті, віросповідання. Окремо хочу виділити колектив який є дуже приємний, відкритий, завжди готовий допомогти вирішити проблему.

Відсутні

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії