Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «КТ Украина» Добавлен: 28.09.21 01:02

Основна назва: КТ Украина
Інші назви: kt.ua
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт:
Телефони: +380 (44) 277-94-50
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,08/5,0

Перегляди: 778
Усього відгуків: 48
Опис діяльності:
Компания КТ Украина - лидирующий национальный производитель и дистрибьютор продукции всемирно известных брендов, который сотрудничает с различными сегментами рынка.
Автор(-ка): Ron (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Майстер з ремонту ( раб )
Дата початку роботи: 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Їх просто нема. Нема і навіть не шукайте в тому болоті, бо не найдете. Від подвійної бухгалтерії, зарплата в конверті. Де ж дивиться податкова і інші служби на цей весь бардак...

Негативні сторони компанії

Відпрацював майстром майже півтора роки і зрадістю звільнився і хочу забути як страшний сон цю компанію. За цей весь період можу сказати одне, жаль що просто скоріше не лишив це все і як мене попутало туди попасти! Подвійна бухгалтерія, ставка мінімальна все решта конверт. Ніколи правди не дізнаєтесь скільки ви точно заробили за місяць і за що вас стягнули якісь не відомі податки бонуси і тому подібне. Кожного разу нові правила нарахування зарплати куча бонусів які не реально просто досягти. І щоб зараз ніхто тут не виписував то всередньому у місяць закривав 160-180 ремонтів. Куча всяких курсів і завжди відрядження у різні міста України і то 80грн суточні і зараз маразм дійшов що тільки плацкарт білети ніякому разі купе, смішно… Економія на всьому і цілковите зрізання зарплати. А обов’язків просто хоч відбавляй чим ти маєш займатись. Одним словом клієнт для фірми це все прав він чи не прав головне правильно сказати чи поскандалити то фірма зробить все. А працівники як сказав нам начальника з малої букви за забором там черга вистроїлась на наші всі місця. Таке відношення вціло і це прикро що керівництво нічого не приймає до у ваги це. І таких нюансів дуже багато. Просто всіх навіть не перерахуєш. Один плюс це хіба не великий опит для себе по ремонту інструменту і хороші дійсно працівники, колеги, але із кожним місяцем все менше і менше людей хто ще зважується оставитись на наступний місяць в цій компанії. Одним словом хочете мати гострі відчуття огиди ні особистого життя, грошей і часу тоді ласкаво просимо в Дніпро-М.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5