Отзыв о работодателе «ПП Еверест-Тер» Добавлен: 03.11.21 23:10
Сфера деятельности: Производство/поставка: Металлургия
Сайт: everest-ter.com.ua
Телефоны: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Вакансия: Рекрутер
Дата собеседования: 2021 г.
Співбесіда розпочалася вчасно.
Сьогодні я побачила, що таке неповага до кандидатів. Мене запросили на співбесіду і вона виявилась колективною, хоча про це не попереджали. Чоловік 20 напевно. Встигли задати 2 запитання, на які відповідати потрібно було дуже коротко, коли хтось довше розповідав, перебивали і просили коротше. В результаті потратила годину, а говорила від сили 5 хв. Про вакансію взагалі нічого не розповіли, це було схоже на допит. Потім 2 тур, на якому мені не вдалося відразу увімкнути камеру і мікрофон так як організатор не дав доступу. Мене попросили включити камеру і через хвилину без попередження просто вилучили із конференції. Ще одну дівчину також вилучили, в неї мікрофона не було, хоча звук був, не такий хороший, але був, чути нормально було. Ще одній дівчині постійно робили зауваження, що вона сидить не рівно. Я вперше в житті стикаюся з таким. І це при тому, що заробітна плата - копійки. Це мабуть якийсь психологічний трюк, мовляв, бачите скільки бажаючих на це місце, радуйтеся, що вам воно дісталося. Працювати тут я б точно не стала, навіть якби мене і взяли.