Відгук про роботодавця «Спайс Ленд» Добавлен: 23.05.22 23:29
Інші назви: ООО
Сайт: spiceland.com.ua
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 2 = -2
Офіс біля метро.
Комерційний директор Аня - дно повне. Ні знань, ні професіоналізму. Лише думка, що всі їй щось винні, і що вона там найголовніша, і може приймати ВСІ рішення. Директору компанії слід замислитись над тим, за кого він тримається. За щура, котрий все намагається пронюхати, а потім підстибнути , тим самим налаштовує людей в колективі один проти одного. Вона - найбільша проблема цієї компанії.
Урізання ЗП - в її дусі, неаргументовані відповіді - в її дусі, постійне контролювання людей в їх вільний час на перерві та виставляння своїх 5 копійок - в її дусі, підло вчиняти - в її дусі.
Найгірше місце, де мені доводилось працювати.
У компанії Спайс Ленд працюють сильні професіонали , які приходять заробляти гроші,роблять реальну роботу і за неї отримують достойну винагороду. Для усіх хто читатиме цей відгук, краще прийдіть в офіс і поспілкуйтеся з реальними людьми.
Також хочу сказати, що компанія активно розширюється і під час підбору нових людей , проходять звільнення тих, хто не проходить випробувальний термін. Зазвичай є багато образ, адже люди хотіли б працюювати у нас в компанії. Але для компанії важливо , щоб людина була не просто професіоналом на словах, а приносила реальні результати.
Колективу зі здоровою атмосферою, як у Спайс Ленд-варто ще пошукати.
І якщо Ви у нас дійсно працювали та були ефективними -то точно б не висказували якісь незрозумілі речі ,інакше не назвеш,адже компанія горою за ефективних людей.
Вибачте звісно,але це якесь Ваше внутрішнє виправдання чого Вас звільнили