Відгук про роботодавця «ПП Еверест-Тер» Добавлен: 07.06.22 15:35
Сайт: everest-ter.com.ua
Телефони: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Адреса: Україна, м. Тернопіль
Вакансія: Асистент керівника
Дата співбесіди: Червень 2022 г.
Корисність відгуку: 2 - 1 = +1
Таких не виявилось)
Навіть не знаю, з чого почати…
Особисто мене, сама можливість колективної співбесіди зацікавила, я знала про це з відгуків заздалегідь, але ніколи не уявляла, наскільки це нудно - з одного боку, з іншого - абсолютне порушення персональних даних кондидата, адже про колективну співбесіду ніхто не попереджав, відповідно про те, що зустріч буде записуватись, також не попередили, як це робиться у порядних фірмах і організаціях. В результаті: 3 тупєйших запитання, які ставились всім по черзі,оригінальності 0, цілковита неповага до особистого часу кандидата, зустріч не інформативна, адже про всі деталі працевлаштування говорять на другому етапі співбесіди, на першому - суцільне розчарування і допити)))
Працівник може вибирати компанію де хоче працювати, і коли ходить по декількох співбесідах проблеми в цьому не має. Так само компанія проводить співбесіди з метою відібрати кращих працівників, і в цьому не має нічого страшного.
Групова співбесіда допомагає реально оцінити кандидата. Конкуренція не подобається не впевненим у собі кандидатам.
Значить, ми зробили правильний вибір на користь інших кандидатів.