Відгук про роботодавця «Волинська фондова компанія» Добавлен: 08.06.22 13:28
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: vfc.com.ua
Телефони: 0332786500
Адреса: Україна, м. Луцьк
Автор(-ка): Ігор (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Квітень 2017 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: ПрАТ Волинська Фондова Компанія
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: vfc.com.ua
Телефони: 0332786500
Адреса: Україна, м. Луцьк
Продаж сільськогосподарської техніки
Дата початку роботи: Квітень 2017 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Лише один - Дружній колектив
Якщо ви вирішили піти, зарплату вам не виплатять. (Вона затримується на місяць-два). Про виплату заборгованості за попередні місяці - забудьте, ви оформлені на мінімалку, а остальне на конверт.
Мінусів досить багато, всі лижуть жопу керівництву. Якщо ти звільнився з компанії - ти ворог №1, з тобою не можна спілкуватись (як секта).
Але у цьому всьому дивне те, що даний коментар я не лишав. По при усі негативні моменти які траплялися. Да й написано не у моєму стилі.
А саме смішне те, що в числі фондової є такі доброжелатєлі Фондової які прикриваючись мною пишуть такого роду відгуки. І сцикливість даних персонажів підписатися своїм іменем.
Імітація поганої якості якби писав я особисто все б було викладено чітко і по поличках, да і стиль письма не мій.
Погана копію! Імітатор підучись імітувати ВФК задумайся наскільки тебе перепонюють доброжелатєлі.
Всьо Арівідерчі і так на це отратив багато часу
П.С. не здивуюсь що даний коментар був написаний очільниками відділу запасних частин