Відгук про роботодавця «iBox» Добавлен: 09.08.22 16:09
Інші назви: Айбокс
Сайт: www.ibox.ua
Телефони: (0 800) 300-102 093; 096 / 066 550-11-11
Посада: Оператор контакт-центра
Дата початку роботи: Вересень 2020 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Працювала оператором контакт-центру компанії IBOX і залишилась дуже задоволена роботодавцем.
Стажування оплачується з першого дня, а навчання проводили приємні та милі люди, з якими надалі ми дуже гарно взаємодіяли.
Робота оператором контакт-центру є досить складною морально, адже потрібно взаємодіяти з різними людьми та намагатись вирішити різні ситуації, тож час від часу зʼявлялась апатія, проте з нею допомагали справитись супервайзер та менеджери з контролю якості, які дуже часто проводили різноманітні тренінги, підтримували та допомагали із вирішенням складних ситуацій. Заробітна плата завжди приходила вчасно, оплачували лікарняні та відпустку. Крім того, є можливість карʼєрного росту, адже багато операторів надалі обіймали посаду менеджерів.
Можу рекомендувати компанію IBOX.
1. Вирішення деяких технічних проблем, з приводу яких звертались люди на гарячу лінію, займало дуже багато часу, що викликало агресію з боку клієнтів. Хоча більшість із них можна було б вирішити значно швидше.