Відгук про роботодавця «A-Play» Доданий: 17.10.22 22:50
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Дата співбесіди: 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Та сама рекрутингова компанія України, яка
закриє ті вакансії, які інші не можуть.
Об’єднуємо A-Players і найкрутіші компанії.
- 4,5+ років на ринку
- 100К+ співбесід провели
- 1 500+ закритих вакансій в 500+ компаній
- 86К+ підписників в нашій мережі ТГ-каналів
вные;
Автор(-ка): Гість (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)Дата співбесіди: 2022 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Якщо нічого робити, можете пройти тут співбесіду і згаяти час
Помітно що компанія турбується про свою репутацію за рахунок позитивних відгуків, які й сама пише. Перед проходженням співбесіди не хотів вірити відгукам, але сам переконався, буде тапер наука. Зворотнього звязку так і не отримав, на співбесіді HR не змогла відповісти на всі питання про компанію та вакансію, сказала що уточнить і на цьому все. Підкуповують високими ЗП і обіцяють золоті гори від компанії, а в результаті ви навіть відповіді не отримаєте чому не підійшли. Не раджу витрачати час.
Мене звати Олег Шабураков, я СЕО рекрутингової компанії A-Play. Те, що Ви залишилися незадоволені - це не порядок, пропоную розібратись по пунктах.
1. Зараз ми отримуємо понад 150 резюме на кожну вакансію. Зрозуміло, що з цих 150 людей ми можемо вивести на роботу лише одного. Через специфіку роботи рекрутингової компанії, нам доводиться відмовляти великій кількості людей. Зрозуміло, що частина цих людей залишаються незадоволеними та акцентують свій негатив саме на нас. При цьому наше завдання - відібрати кандидатів на замовлення компаній. Стосовно того, що ми власноруч пишемо позитивні відгуки - це не так. Ми просто просимо кандидатів, яких ми влаштували на роботу, також залишити свій чесний відгук про взаємодію з нами, це цілком нормально.
2. Я не зовсім розумію, у чому саме стоїть питання "довіри відгукам". Ми рекрутингова компанія, і наша задача - проведення попередніх співбесід для того, щоб віддати декілька фіналістів клієнту. I ми проводимо співбесіди для тих вакансій та умов, які передають нам наші клієнти.
3. Стосовно зворотного зв'язку. Ми маємо декілька етапів співбесіди: телефонна та відеоспівбесіда. Наприкінці кожної телефонної співбесіди ми завжди говоримо кандидатам, якщо вони не отримають від нас запрошення на відеоспівбесіду упродовж 3-х днів - це автоматично означає відмову. Ми не пишемо кожному кандидату про відмову окремо, але повідомляємо про це заздалегідь.
Але якщо Ви не отримали зворотного зв'язку після відеоспівбесіди, то я прошу вибачення. Напишіть мені, будь ласка, в Direct (https://www.instagram.com/shaburakovoleg/). Я обов'язково розберусь у ситуації та дам Вам відповідь.
4. Стосовно того, що HR не змогла відповісти на усі Ваші питання. Знову ж таки, ми рекрутингова компанія, яка отримує від кожного клієнта бриф з основними умовами, які важливі для кандидата, а саме: його задачі, З/П, формальні та неформальні вимоги, а також ключова інформація про компанію та вакансію. Проте є великий спектр питань, на які ми просто не можемо дати відповідь, адже ми не внутрішні HR-менеджери компанії. Наша задача - проведення первинного етапу підбору та надання кандидатам основних умов. Якщо кандидат ставить питання, на яке рекрутер не має відповіді, це питання обов'язково нотується та передається керівнику компанії, у яку здійснюється підбір. У випадку, якщо кандидат підходить, керівник на фінальній співбесіді обов'язково дає відповідь на це питання.
5. Щодо ж "золотих гір", то від компанії-замовника ми завжди отримуємо бриф, у якому детально розписана система формування З/П (ставка та змінна частина). За 3 роки роботи нашої компанії не було жодного випадку чи скарги від кандидата, коли З/П не відповідала тій, що була вказана у брифі. Ми ретельно слідкуємо за цим питанням.
6. Ви не отримали відповідь, чому саме Ви не підійшли - за всіма вакансіями ми отримуємо 8 000+ відгуків з резюме і проводимо понад 1 500 співбесід на місяць. Якщо кандидат пише мені в особисті повідомлення, я можу пояснити йому причину відмови. Але ми фізично не можемо написати кожному кандидату та пояснити, чому він не підійшов. Зараз наш клієнт - це роботодавець, і саме перед ним ми звітуємо.
Я вважаю дуже важливим реагувати на всі негативні відгуки. Тому, що негативні відгуки - це точка росту для компанії. Ми зі свого боку дійсно не виконали певних речей, які Ви описали, але тільки тому, що в компанії є певні процеси.
Чому я впевнений у тому, про що написав вище - ми маємо стандартизовані скрипти співбесід, за якими працюємо по всім вакансіям без винятку.