Відгук про роботодавця «A-Play» Доданий: 18.12.22 14:35
Основна назва: A-Play
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Вакансія: Менеджер з продажу
Дата співбесіди: Грудень 2022 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Та сама рекрутингова компанія України, яка
закриє ті вакансії, які інші не можуть.
Об’єднуємо A-Players і найкрутіші компанії.
- 4,5+ років на ринку
- 100К+ співбесід провели
- 1 500+ закритих вакансій в 500+ компаній
- 86К+ підписників в нашій мережі ТГ-каналів
вные;
Автор(-ка): Людмила Смотрова (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)Вакансія: Менеджер з продажу
Дата співбесіди: Грудень 2022 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Положительных моментов не было совсем
Собеседование проводила рекрутер Карина. Крайне не рекомендую этого рекрутера!
Ссылку на собеседование в zoom сбросила в
23-00, в этом моменте сразу можно было понять уровень рекрутера.
Собеседование похоже на допрос. Крайне неприятное впечатление осталось. Рекрутер обещала обратную связь через 2 дня после собеседования. Никакой обратной связи после собеседования я не получила ни через 2 дня, ни позже.
Не рекомендую эту компанию для сотрудничества, и в частности рекрутера Карину
Рекрутер Карина не надала зворотній зв'язок після відеоспівбесіди, як обіцяла ні через 2 дні, ні через 2 тижні. Так що, можете спростовувати відгук, можете накручувати собі позитивні відгуки - суть не міняється. ЦЕ НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМ!
Мене звати Олег Шабураков, я СЕО рекрутингової компанії A-Play. Те, що Ви залишилися незадоволені - це не порядок, давайте розбиратися по пунктах.
1. Щодо відправки посилання о 23:00: посилання було відправлено у цей час тільки по 1 причині - у рекрутера близько 18 годин не було світла, але не зважаючи на це, ми працюємо у будь-яких умовах, та намагаємось завжди давати зворотній зв’язок. Тому одразу, як з’явилась можливість - рекрутер відправила посилання на конференцію.
2. Наскільки мені відомо, Ви також спілкувалися з рекрутером Анною і залишилися задоволені співбесідою. Ми маємо стандартизовані скрипти співбесід, за якими ми працюємо по всім вакансіям без винятку, по ним працюють всі рекрутери.
3. Зараз ми отримуємо понад 150 резюме на кожну вакансію. Зрозуміло, що з цих 150 людей ми можемо вивести на роботу лише одного. Через специфіку роботи рекрутингової компанії, нам доводиться відмовляти великій кількості людей. Зрозуміло, що частина цих людей залишаються незадоволеними та акцентують свій негатив саме на нас. При цьому наше завданням - відiбрати кандидатів на замовлення компаній.
4. Стосовно зворотного зв'язку. Ми маємо декілька етапів співбесіди: телефонна та відеоспівбесіда. Наприкінці кожної телефонної співбесіди ми завжди говоримо кандидатам, якщо вони не отримають від нас запрошення на відеоспівбесіду упродовж 3-х днів - це автоматично означає відмову. Ми не пишемо кожному кандидату про відмову окремо, але повідомляємо про це заздалегідь.
Але якщо Ви не отримали зворотного зв'язку після відеоспівбесіди, то я прошу вибачення. Напишіть мені, будь ласка, в Direct (https://www.instagram.com/shaburakovoleg/). Я обов'язково розберусь у ситуації та дам Вам відповідь.
Я вважаю дуже важливим реагувати на всі негативні відгуки. Тому, що негативні відгуки - це точка росту для компанії. Ми зі свого боку дійсно не виконали певних речей, які Ви описали, але тiльки тому що в компанii є певні процеси.