Відгук про роботодавця «Льонокомбінат GOLDI» Добавлен: 22.12.22 20:26
Інші назви: ТОВ "Т-Стиль"
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: goldi.ua
Телефони: +38 (067) 557-20-36, +38 (067) 380-41-11
Посада: закрійник
Дата початку роботи: Березень 2022 г.
Доброго дня, хочу розповісти про свій досвід роботи в компанії GOLDI льонокомбінат. Мене звати Юрій, я працюю закрійником у закрійному цеху. Працюю не так давно, але поки що все влаштовує. Перш за все, тут офіційне працевлаштування абсолютно для всіх, чим може похвалитися далеко не кожне підприємство. Виплата заробітної плати два рази на місяць в повному розмірі на банківську картку. Ніяких сірих зарплат в конвертах, також все прозоро. Якщо хтось і писав про проблеми із виплатами, то зі мною такого ще не траплялося і колеги також говорять, що з цим дійсно все стабільно. Щодо самої роботи, то я ніколи не працював в цій сфері, але це виявилося не проблемою. Робота проста, мені все показали керівники.. Рівень заробітної плати також влаштовує, можна вважати його конкурентним у нашому місті.