Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Політична партія "За майбутнє"» Добавлен: 31.12.22 00:05

Основное название: Політична партія "За майбутнє"
Другие названия: Политическая партия "За будущее"
Сфера деятельности: Услуги: Государственная служба, общественные организации
Сайт:
Телефоны: +380673322525
Эл. почта: [email protected]
Рейтинг компании:

Українська партія, фінансована українським олігархом Ігорем Коломойським. Зареєстрована 18 липня 2008 року як «Україна майбутнього» 20 травня 2020 року змінила назву на «За майбутнє». Створена на основі депутатської групи «За майбутнє» з 22 депутатів. Очолив її колишній голова Одеської ОДА (2014—2015) та Волинської облради (2015—2019) Ігор Палиця.
Автор: Politic A (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2021 г.
Дата увольнения: 2022 г.

немає

На момент нападу Росії на нашу країну 24 лютого, партія заборгувала працівникам офісу гроші за 2 місяці. Вийшло так, що багато хто не зміг покинути Київ банально через відсутність у кишені потрібної суми готівки. Хтось не зміг вивезти близьких із небезпечної зони. Людям довелося пережити весь жах початку війни, залишаючись у столиці, коли інші встигли евакуюватися - щоденні бомбардування, диверсанти, ракетні обстріли, рашистські війська в Бучі, Ірпені, все це було відчутно буквально кожною клітиною тіла. Нас спеціально тримали на короткому грошовому повідку та нікуди не відпускали. І ці гроші нам так і досі не повернули. На всі запитання лише сніданками годували. Це все, що вам треба знати про цю партію

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 3/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы