Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «AstraZeneca» Добавлен: 13.02.23 18:41

Основна назва: AstraZeneca
Інші назви: АстраЗенека
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт:
Телефони: 3915282
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,34/5,0

Перегляди: 226
Усього відгуків: 9
Опис діяльності:
Компанія АстраЗенека – провідна міжнародна організація, яка займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем лікарських засобів. АстраЗенека входить у п'ятірку провідних фармацевтичних компаній світу і є лідером у таких областях як кардіологія, пульмонологія, онкологія, неврологія та гастроентерологія. АстраЗенека – глобальна компанія, яка є власником 29 заводів у 20 країнах. У процес розробки, виробництва і продажу лікарських засобів залучено 67000 співробітників. Препарати компанії застосовуються у більш ніж 100 країнах світу, і географія країн продовжує розширюватись. Основною... »
Автор(-ка): Anonim (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Не буду оцінювати компанію в цілому, оскільки плюсів в роботі таки більше, ніж мінусів. Але сьогодні поговоримо про регіональне керівництво, зокрема пані Інну зі Львова (обійдемось без прізвищ). Не знаю, яким чином дана пані зайняла позицію менеджера, але ні менеджерських навичок, ні то відповідних знань у галузі у неї немає від слова абсолютно.

Негативні сторони компанії

Розберемо по пунктах: - невміння будувати комунікацію (позиція мамочки, багато зменшувальних слів, токсично багато сюсюкання); - риторика... нуль. Від пискливого голосу до нікому незрозумілих жартів, які аж ніякого відношення до корпоративної комунікації не мають; - зворотний зв"язок завжди особистісний, ніхто твою роботу не оцінює по навичках та результатах. Якщо ти в улюбленцях - все тіп-топ, якщо ні - тобі двійка, без будь-якого адекватного обгрунтування; - людина не боліє за свою команду, не відстоює інтереси команди; - ведення онлайн-зустрічей бажає КРАЩОГО. По-перше, це 3 години без смислового та інформаційного навантаження, просто балачки заради балачки. По-друге, відсутність будь-якої адженди. По-третє, недотримання часових рамок і таким чином демотивування команди (мітинг 3 години до 8 вечора як вам?)); - заставляє підлеглих викупляти ліки з аптек, давати хабарі ("ну вам же компанія платить бонус, допомогу..."); - неповага до колег також виражається у тому, що писати та дзвонити вона може тобі, коли захоче. І заставить працювати, навіть якщо це субота 10 вечора. А ще щоранку треба "звітуватись", що "живі та здорові, всі родичі гарбузові"; - підлизується до керівництва у Києві, яке і поняття не має про всі її робочі схеми (не уточнятиму, це внутрішня інфа).

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5