Відгук про роботодавця «Gravis - Гравіс меблі » Добавлен: 17.03.23 16:49
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: gravis-kuhni.com.ua
Телефони: +38 (063) 394 47 42
Адреса: Україна, м. Вінниця
Автор(-ка): Богдан (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Выездной рабочий на замеры
Дата початку роботи: Червень 2021 г.
Дата звільнення: Лютий 2023 г.
Стартова зарплата: $300
Фінальна зарплата: $350
Корисність відгуку: 5 - 0 = +5
Інші назви: Гравис мебель на заказ
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: gravis-kuhni.com.ua
Телефони: +38 (063) 394 47 42
Адреса: Україна, м. Вінниця
Компанія Gravis займається проектуванням і виробництвом меблів протягом 13 років. Кухні за індивідуальним проектом - головний напрямок. У нашому портфоліо більше 3000 реалізованих проектів, індивідуальних, красивих і функціональних. Отримуючи досвід у зарубіжних партнерів, використовуючи тільки перевірені і якісні матеріали, ми можемо гарантувати своїм клієнтам комфорт та довговічність меблів.
Посада: Выездной рабочий на замеры
Дата початку роботи: Червень 2021 г.
Дата звільнення: Лютий 2023 г.
Стартова зарплата: $300
Фінальна зарплата: $350
Корисність відгуку: 5 - 0 = +5
Не напряженная работа
Моральное давление
Замовили за немалі гроші у Gravis собі кухню, було це у жовтні, заплатили завдаток. Чекати довелося втричі обіцяного офісом, але це ще пів біди. Вибісило з початку відношення їх менеджера Сергія, бо цей поц брав слухавку коли заманеться. Самі ж вони не телефонували, щоб відзвітуватися про стан справ.
Установили кухню швидко. Користуємося вже два місяці, але якість матеріалів просто жахлива. Вже через місяць було видно, як почало злазити покриття ручок на дверцятах, довелося шукати та всюди міняти. Зараз нова проблема, через що вже не витримав і пишу відгук. Почали скрипіти та діяти на нерви дверцята, які найчастіше відкриваємо, скриплять через виникнення люфту на навісах.
Максимально НЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ як компанією gravis-kuhni, так і їх МЕБЛЯМИ з СЕРВІСОМ.
Мы все таки получили свою мебель, но качество не радует вообще. Через месяц столешница вокруг раковины расклеиваться начала, в некоторых местах на ней появились вздутия.
Возвращать деньги или переделывать в gravis-kuhni отказались, ибо эти жулики привыкли сдирать предоплату и ничего не делать, а тут в коем- то веке пришлось потрудиться и реально сделать кухню, но сделали какое-то гов*о!
Никому не советую обращаться к этим делюгам, надеюсь мой отзыв про gravis и их мебель поможет кому-то не попасть в такую ситуацию
Насправді Гравіс заробляє продаючи нічого, вони обіцяють зробити кухню та беруть передоплату, кухню ви не отримаєте, бо її ніхто робити навіть не збирається!
Замовили в них кухню 10 листопада й мали отримати замовлення до Нового Року, внесли передоплату, вже пройшло півроку, а ми так і не отримали від Гравіс нічого, окрім обіцянок! Всі розмови відбувалися через менеджера Сергія +380 97 117 77 61, дзвонили постійно самі, а цей орк брав слухавку раз на три тижні і відповідав типу, що на днях буде готово.
Gravis-kuhni - развод, вже не чекаємо свою кухню. Залишилися без кухні та без грошей. Сподіваюся когось мій відгук врятує, на інших ресурсах вони пишуть собі гарні відгуки!