Отзыв о работодателе «Gravis - Гравіс меблі » Добавлен: 17.03.23 16:49
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: gravis-kuhni.com.ua
Телефоны: +38 (063) 394 47 42
Адрес: Украина, г. Винница
Автор: Богдан (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Выездной рабочий на замеры
Дата начала работы: Июнь 2021 г.
Дата увольнения: Февраль 2023 г.
Стартовая зарплата: $300
Финальная зарплата: $350
Полезность отзыва: 5 - 0 = +5
Другие названия: Гравис мебель на заказ
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт: gravis-kuhni.com.ua
Телефоны: +38 (063) 394 47 42
Адрес: Украина, г. Винница
Компанія Gravis займається проектуванням і виробництвом меблів протягом 13 років. Кухні за індивідуальним проектом - головний напрямок. У нашому портфоліо більше 3000 реалізованих проектів, індивідуальних, красивих і функціональних. Отримуючи досвід у зарубіжних партнерів, використовуючи тільки перевірені і якісні матеріали, ми можемо гарантувати своїм клієнтам комфорт та довговічність меблів.
Должность: Выездной рабочий на замеры
Дата начала работы: Июнь 2021 г.
Дата увольнения: Февраль 2023 г.
Стартовая зарплата: $300
Финальная зарплата: $350
Полезность отзыва: 5 - 0 = +5
Не напряженная работа
Моральное давление
Замовили за немалі гроші у Gravis собі кухню, було це у жовтні, заплатили завдаток. Чекати довелося втричі обіцяного офісом, але це ще пів біди. Вибісило з початку відношення їх менеджера Сергія, бо цей поц брав слухавку коли заманеться. Самі ж вони не телефонували, щоб відзвітуватися про стан справ.
Установили кухню швидко. Користуємося вже два місяці, але якість матеріалів просто жахлива. Вже через місяць було видно, як почало злазити покриття ручок на дверцятах, довелося шукати та всюди міняти. Зараз нова проблема, через що вже не витримав і пишу відгук. Почали скрипіти та діяти на нерви дверцята, які найчастіше відкриваємо, скриплять через виникнення люфту на навісах.
Максимально НЕ ЗАДОВОЛЕНИЙ як компанією gravis-kuhni, так і їх МЕБЛЯМИ з СЕРВІСОМ.
Мы все таки получили свою мебель, но качество не радует вообще. Через месяц столешница вокруг раковины расклеиваться начала, в некоторых местах на ней появились вздутия.
Возвращать деньги или переделывать в gravis-kuhni отказались, ибо эти жулики привыкли сдирать предоплату и ничего не делать, а тут в коем- то веке пришлось потрудиться и реально сделать кухню, но сделали какое-то гов*о!
Никому не советую обращаться к этим делюгам, надеюсь мой отзыв про gravis и их мебель поможет кому-то не попасть в такую ситуацию
Насправді Гравіс заробляє продаючи нічого, вони обіцяють зробити кухню та беруть передоплату, кухню ви не отримаєте, бо її ніхто робити навіть не збирається!
Замовили в них кухню 10 листопада й мали отримати замовлення до Нового Року, внесли передоплату, вже пройшло півроку, а ми так і не отримали від Гравіс нічого, окрім обіцянок! Всі розмови відбувалися через менеджера Сергія +380 97 117 77 61, дзвонили постійно самі, а цей орк брав слухавку раз на три тижні і відповідав типу, що на днях буде готово.
Gravis-kuhni - развод, вже не чекаємо свою кухню. Залишилися без кухні та без грошей. Сподіваюся когось мій відгук врятує, на інших ресурсах вони пишуть собі гарні відгуки!