Отзыв о работодателе «WOWine» Добавлен: 20.03.23 10:38
Другие названия: Pro Вино
Сфера деятельности: Услуги: Общепит: кафе, рестораны, fast-food
Сайт: wowine.com.ua
Телефоны: 0504496049
Дата начала работы: 2022 г.
Дата увольнения: 2023 г.
Працюю в Провино вже декілька місяців, задоволення роботою Дмитра, завжди є можливість звернутися та обговорити питання робочих моментів та графіку. Новий ейчар добре комунікує з працівниками, відчувається, що звязок з офісом є. Офіс менеджер також постійно пише, тому спілкуватись по банальних питаннях хозки стало легше) Зарплата виплачується з невеликою затримкою, але в повному обсязі, хочеться звісно, щоб мій відгук прочитали і покращили цей момент!Якихось інших нарікань немає. На звязку в робочому чаті Ірина і Алла, тому питання з офісом вирішувати реально. Під час війни важко було знайти роботу, але я вдячна компанії, що взяли мене на роботу та навчають всьому. Колектив - це те, що надихає в провино працювати і дає бажання вчитись. Лекції Олега завжди мотивують читати нову літературу. Компанію рекомендую!
Поки не бачу