Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Соловій-Транс, ПП» Добавлен: 13.04.23 16:31

Основна назва: Соловій-Транс, ПП
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт:
Телефони: +380 97 653-3047
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,35/5,0

Перегляди: 1323
Усього відгуків: 139
Опис діяльності:
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Автор(-ка): Марʼяна Гела (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Office Manager
Дата співбесіди: Квітень 2023 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

НЕМАЄ

Негативні сторони компанії

Відгукнулась на вакансію, після чого відбувалась телефонна розмова, де сказали куди прийти, на яку годину і сказали по приході зателефонувати на той номер з якого дзвонили. Розмова була дуже короткою. Після розмови я зрозуміла, що неназвали з якої це компанії запрошують на співесіду, думаю дивно. І вже після співбесіди зрозуміла, що компанію не назвали швидше для того, щоб кандидат не зміг прочитати купу негативнх відгуків про цю компанію, молодці, гарно спрацювали і я на власні очі переконалась у цілковитому хаосі в середині компанії.
У день співбесіди приходжу на вул.Промислова 50\52 (Бізнес центр Капітал) і телефоную на номер. Номер поза зоною. Заходжу у бізнес центр і запитую в Охорони чи є тут якась компанія, яка займається транспортними перевезенями. В цей момент дівчина яка повз проходила почула моє запитання і провела мене до їхнього офісу. В даному офісі ніхто і близько не здогадувався хто я така і чому прийшла, сказали що про ніяку співбесіду ніхто не домовлявся. Після того, як я показала номер з якого телефонували до мене, до HR даної компанії повернулась памʼять і зі мною все ж таки провели співбесіду. Це мало вигляд ніби я повз проходила і вирішила до них просто так зайти. Щоб Ви розуміли, моє резюме в очі ніхто не бачив, про заплановану співбесіду ніхто не знав. HR даної компанії взагалі не компетентна у своїй роботі, адже прийшовши на одну позицію, ставила запитання по зовсім іншій позиції. На моє запитання чи актуальні ці питання до даної позиції, відповіла що ні, просто у них є ще інші вакансії, то думала може я на ті інші підійду. Смішно звісно.
На вигляд HR цієї компанії виглядає ніби це студентка 1 курсу, по нашій розмові я роблю висновок, що дана HR нездатна компетентно проводити співбесіду і оцінювати кандидатів, оскільки навіть і близько не була ознайомлена з моїм резюме (один з факторів). В ході розмови, я одразу зрозуміла що це не моє місце і за ніякі гроші тут працювати не буду.
Працювати там - це не поважати себе, адже те, що вони не цінують своїх працівників і час кандидатів доказують багато негативних відгуків про них.
Роблю висновок, що це якась кантора, а не компанія-лідер українського ринку, як вони про себе заявляють, і точно не заслуговують на ваш час.