Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Соловій-Транс, ПП» Добавлен: 03.12.23 20:20

Основна назва: Соловій-Транс, ПП
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт:
Телефони: +380 97 653-3047
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,35/5,0

Перегляди: 322
Усього відгуків: 139
Опис діяльності:
міжнародні автомобільні перевезення вантажів з Європи
Автор(-ка): Анастасія (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Рекрутер
Дата співбесіди: Травень 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

У вакансії була вказана +\- норм зарплата, порівняно з ринком, але прочитавши відгуки беруть сумніви, що там немає нюансів

Негативні сторони компанії

Була на співбесіді у даній фірмі на позицію HR/рекрутера. Співбесіда пройшла доволі швидко, було трохи дивним, що директор компанії сказав мені вимкнути телефон, хоча я його навіть не тримала в руках, просто мені прийшло повідомлення, але гаразд, я вимкнула звук і ми продовжили. Мені обіцяли надати фідбек після співбесіди, я ще наголосила, щоб надали мені обов’язково, оскільки я в пошуках роботи і хочу розуміти, на що мені розраховувати, а на що ні. Сказали добре, протягом двох тижнів скажуть відповідь по моїй кандидатурі. Загалом пройшло вже півроку і компанія досі не звʼязалась зі мною)) звісно, мені їх рішення вже не грає ролі, просто невиконані обіцянки дуже яскраво описують цю компанію, якими б вони усміхненими там мене не зустрічали) якщо ви це читаєте - надавайте відповідь, навіть якщо ви відмовляєте людині і ваші дороги більше не зійдуться, бо це ваша репутація як серед працівників, так і на ринку. А я обходитиму в майбутньому ваші вакансії та точно не буду їх радити своїм знайомим.
Видно, з рекрутерами у них дійсно біда)
P.S. У моєї подруги була аналогічна ситуація з ними, а сама вакансія була відкрита ще 2-3 місяці після моєї з ними зустрічі.