Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Domino group» Добавлен: 04.05.23 07:23

Основна назва: Domino group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,92/5,0

Перегляди: 826
Усього відгуків: 85
Опис діяльності:
Domino Group — сеть мультибрендовых магазинов в Донецке и Днепропетровске (Украина), представляющая ведущие мировые fashion-бренды. Группа Domino декларирует моду как стиль жизни, и стала известной благодаря успешным lifestyle проектам: ежесезонному Domino Magazine и ежегодным fashion party от Domino.
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Травень 2023 г.
Дата звільнення: Травень 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Не має

Негативні сторони компанії

Відправив резюме в компанію Domino Group, наступного дня мені зателефонувала Катерина (менеджер по персоналу), запросила на співбесіду. На співвбесіді задавали питання: -"Скільки років? Звідки? Де працював? Є досвід роботи? Яка ЗП була? І т.д" Потім я задав питання, які цікавили мене і хочу з акцентувати увагу на запитанні - ЧИ ОПЛАЧУЄТЕ ВИ СТАЖУВАННЯ? на що відповіли так!
Після співбесіди, мені вечері зателефонували і запросили на стажування, і сказали що ми перші 2 дні стажування не заплатимо, якщо ми з вами не будемо працювати далі! Мене це насторожило, тому що на співбесіді мені сказали що оплачується. Ну ок, я погодився, тому що треба була робота, і планував йти працювати не на місяць і не на два. Приїхавши на стажування, мене зустріли співробітники, які мали мене стажувати.
Працював 2 дні з 09:45 до 20:00 повний робочий день, виконував все те що мені говорили колеги. Потім був один день вихідного. Наступного дня знову вийшов на роботу на 2 дні, далі так як не знав графік я запитав у колег, які мене стажували, коли мені виходити на роботу і коли вихідні? Вони запитали у свого куратора, і сказали що мені зателефонує Катерина (менеджер по персоналу) і скаже!! Звінок був 21:30, від Катерини, на що вона сказала що я їм не підхожу, на мої запитання чому? Мені відповіли, що так вирішило керівництво. Я сказав добре, заплатіть тоді за ті дні, які я відпрацював. Мені вона відповіла, що добре, завтра вирішимо з керівниками і вам зателефоную . Набравши наступного дня вечері, мені було повідомлено, що мені взагалі не заплатять!!!! Що так вирішили!
Так що будьте обережні з компанією " Domino Group " беруть людей на декілька днів аби закрити свої потреби в робочій силі , а потім не платять гроші!!
Якщо вам не шкода свого часу, і хочете безкоштовно попрацювати то Welcome.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 2/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5